Forum Smärta


Långvarig smärta och värk i fötter

Hejsan allihopa 
vet nån va man kan ha för fel/sjukdom när man har haft värk i fötterna i nu 1,5 års tid och nu har det också spritt sig lite uppåt mot knäna,jag känner mig förvirrad/okoncentrerad i stort sett hela tiden och typ att det är nått i min kropp som påverkar mig , typ som att jag kanske skulle kunna ha nån bakterie/virus i mig men inget har visat så. jag har besökt läkare och specalister många gånger och också tagit många prov och ENMG ,röntgen , ryggmärgs , och andra prov men inget har visat nått
jag är endast 21 år gammal och klarar knappt av att jobba, så om nån känner igen sig i detta kanske ni kan hjälpa mig.om nån har några ideer ditåt om vad det skulle kunna vara så vore det snällt om ni kan dela med er så jag kan ta upp de med läkarn. 
Tack på förhand! 

Hej
Har liknade plågor som dig och jag har fått kämpa för att få läkare att ta "andra" prov. Hade neuroborreliose för 3 år sedan och inte blivit bra.
Nu visar det sig att jag även har rickettsia.
Stå på dig när du möts av argument som tex det är inte så vanligt och den sjukdomen finn bara i afrika eller du har fått antibiotika som skulle ha tagit detta.
Lycka till
Hälsningar Christin
 


Ja visst är det jobbigt ? fick nyss svar från ett blodprov och inget visade , men ska ta nått nytt prov snart igen. Det värsta är ju att man får ta i med hård handskarna för att få hjälp .
Jaha det v ar tråkit :/ hade själv också lite på borrelia men läkarna tyckte de var så lite. Jaha hur får man reda på om man har rickettsia då ? tack tacck :)


försök med fotanalys. jag har liknande problem. efter en analys förstog jag problemet. Lycka till.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons