Forum Smärta


kontakt med flera med värk!!!

Jag skulle vilja få kontakt med andra som liksom jag går med långvarig smärta och värk liksom jag. Jag har lärt mig att det underlättar att ha någon att dela med som känner igen sig hjälper. SNÄLL!

Jag har konstant värk...


då är jag inte ensam. Vad bra :-D Eller det är ju inte bra. Men det käns skönt att inte vara ensam...Du förstår


Hej. Har problem med ryggen efter diskbtråck. Inte så ont så jag inte kan göra något, men irriterande med långvarig smärta. Det påverkar en psykiskt.


Hej Ante! Det känns som sagt va gott att veta att jag inte är ensam.. Hur gör du för att klara av och inte gå under??


Ja du. Har haft det sen 2010. Ibland har jag varit helt bra nästan i flera månader. Jag har gått hos kiropraktor, det hjälper tillfälligt men det kommer lätt tillbaka, eftersom muskler krampar och disken krånglar. Akupunktur rekommenderar jag, det hjälper ett bra tag. Men än så har det inte försvunnit. Försöker stå ut och tänka positivt. Men vissa dagar orkar man ju inte, då går man är kämpar och är negativ. Vad gör du?


ja du. jag har väl inte haft mitt så länge. Som det ser ut försöker läkare förstå varför jag har så ont. Vilket inte är så lätt. För att klara av livet gör jag ryggövningar och knaprar piller. Men jag säger väll som du vissa dagar då går man är kämpar och är negativ.


Jag har varit hos läkare flera gånger tidigare. Men är röntgad flera gånger och diskproblemen är kvar. Det är inget dom kan göra om man inte har stora problem som med känsel och urinblåsa m.m. Det är träning som gäller. Nu går jag inte till läkaren utan försöker lösa det på andra sätt. Har dock inte tagit värktabletter mer än någon vecka som en kur, för jag är mot tabletter. Men kanske man borde ta det i alla fall. :)


vad man borde och inte borde är inte lätt att veta!? Man får väl hitta en framkomlig väg för sig själv. Inte så lätt de däringa livet....


Hej. Hur går det med livet?


Jag har börjat fundera om jag kanske har en gammal whiplash-skada som orsakar all min värk...


Hej Jag tycker det låter som en väldigt bra idé att ha kontakt med flera som har värk. Själv har jag haft problem med ryggen länge (sju år i februari) och det blir väldigt påfrestande i längden eftersom omgivningen inte förstår. Det syns ju inte utanpå... Mina problem började med en buktande disk och är nu tre diskar som alla är degenererade i olika grad och även bråck på dem. Ont gör det, starka smärtstillande äter jag varje dag och kämpar för att kunna jobba så mycket som möjligt.


va trevligt att flera skriver. Det underlättar mycket att veta att man inte är ensam. För att orka med. Gör du något mera en äter tabletter för att orka med!?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons