Forum Smärta


Konstant smärta, Orolig!

Hej!
Det är såhär att jag har haft ett antal gallstensanfall (vad läkaren har sagt och bedömt) sedan i September förra året. Har fått dikloflenak och spasmofen mot just anfallen. Har aldrig åkt upp till akuten då dom har kommit, utan har bara tagit mina piller och försökt stå ut med smärtan. Men nu har jag haft konstant ont i/under höger revben, men framförallt ut mot högra sidan av ryggen och upp bredvid skulderbladet, ibland också på vänstra sidan. Har även gått omkring med feber varannan dag ungefär, orkeslös och mår helt enkelt inte bra alls. Och detta har varat i ca 4 veckor nu.kontaktade därför min vårdcentral och fick tid för ultraljud igår, vilket visade att jag inte hade en enda gallsten.. Dem har tagit blodprover och levervärdet såg bra ut och det var heller inte inflammation, vet inte riktigt vad mer de kollade.
Ska tillägga att jag har börjat må riktigt illa efter varje gång jag äter. Jag har inte och inte haft problem med diarre eller något liknande och jag går regelbundet på toaletten. Är inte heller gravid.Jag antar att min läkare kommer att kontakta mig men vill ha svar nu, är så orolig över vad det kan vara.. 
Kanske kan vara bra att veta att jag har haft endel problem med maten under vintern(fick dock första "anfallet" innan detta startade), levde nästan bara på yogurt och knäckebröd mellan november och mars. När jag väl började att äta normalt igen så fick jag för mig att jag skulle spy upp nästan all mat jag åt istället. Det med kräkningarna varade i ca tre månader, dock även idag men absolut inte så ofta som varje gång jag äter. Har inte berättat detta för min läkare då jag skäms.. 
Vad skulle det kunna vara? har smärtan något samband med min bulimiska period?
JÄTTE tacksam för svar/orolig 21 årig tjej

Det är nog bra om du nämner det där med maten för läkaren när du blir kontaktad.. var ärlig och uppriktig om allt, det hjälper dem att hitta orsaken till besvären. Lycka till!
Jag vill inte sitta o gissa vad dina besvär kan bero på eftersom jag inte är en läkare, att gissa kan orsaka mera oro än hjälp för din del, så jag avstår från gissningar här o nu.. men som sagt; Lycka till! Hoppas du får hjälp o mår bättre snart igen. (hoppas du äter rätt o riktigt numera)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons