Forum Smärta


knäskada

Under en fotbollssmatch i somras så råkade jag ut för en skada under ett läge då jag skulle hålla ifrån en motståndare. Mitt knä högg till så fort jag skulle förbereda mig för att hålla emot. Smärtan var fruktansvärd och trodde först att knät hade hoppat ur led. Men efter att ha gått igenom röntgen så fanns det inga allvarliga skador i knät.
 
Jag har nu kommit tillbaka i träning för tidigt 2 gånger och båda gångerna så har upplevt liknande känsla att det hugger i knät. Men vet nu vart problemet ligger och det är möjligtvis att jag är väldigt svag i inre knät (alltså vänster sida och man utgår från mitt högra knä), ledbandet förmodar jag. Raka sträckor har jag ingen problem med, det är mer när jag ska göra snabb sidoförlyttningar då det skedde. Nu har jag mentalt inte vågat ge mig ut på plan förens alla känningar i knät är borta. Men det har nu varit i 3 månader. Jag har inte jobbat med rehab konstant, men några gånger i veckan.
 
Knät har blivit bättre, men har fortfarande känning i sidan av knät, men inte så att det gör ont, men obehag. Jag känner att jag är väldigt nära en comeback, men jag har varit i det här stadiet väldigt länge nu och undrar om jag kommer bli helt frisk igen? Vilka övningar ska jag köra för att stärka det mer precis? Eller blir jag tvungen att sluta spela fotboll nu. 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons