Forum Smärta


Intensiv, periodvis smärta i mage och rygg!

Jag fick plötsligt väldigt ont i övre delen av magen igår när jag skulle sova, jag har haft ont i magen ofta sen jag var ett barn (IBS, tror läkarna) och kände tydligt att det inte var samma slags magont. Det kändes som om jag var vrålhungrig ungefär så jag gick upp och åt yoghurt vilket inte lugnade smärtan det minsta. Efter en sömnlös natt så gick smärtan över i morse och jag kunde sova en stund. Men plötsligt vaknade jag upp av att smärtan "vandrat" ut i ryggen och efter det gick det som extrema kramper mellan mage och rygg då och då.
Jag övervägde att ringa vårdcentralen men jag hade något liknande (dock längre ner i magen) för ett halvår sedan och då hittade de inget, det försvann ganska snabbt av sig självt. Men nu på kvällen känner jag fortfarande små kramper då och då med ett konstant obehag i både mage och rygg..
Är det någon som vet vad det kan vara?? Finns det något jag kan göra själv för att lindra? Väldigt tacksam för svar! /Om det spelar någon roll så tog jag både en ipren och en alvedon för nackvärk igårkväll och det var efter det som smärtan kom. 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons