Forum Smärta


Huvudvärk efter hopprep

Hej! Hade träning i torsdags och då hoppade vi hopprep en bit in i träningen. Efter cirka 1min så fick jag extremt ont i huvudet. Det kom från ingenstans och gjorde så ont att jag var tvungen att lägga mig ner. Blev lite bättre senare på kvällen men har fortfarande ont i huvud nu 2 dagar senare.. Vad kan detta bero på? Huvudvärken sitter främst vid vänster tinning. Var även där det gjorde ont när jag hoppade hopprep. Har varit lite stel i skuldrorna på senaste tiden och undrar om det kan ha med det att göra? Har även en visdomstand som är på väg ut i överkäken på vänster sida. Någon som vet va detta kan vara?

Ja det är ju svårt att säga om värken kommer av hoppandet eller från tanden... hjälper det med vanliga värktabletter mot smärtan? Om inte föreslår jag att du kontaktar vårdcentralen och hör med dem där. Ja har det inte gått över inom en vecka borde du väl kontakta dem ändå... Hoppas det släpper av sig själv, kanske är tanden ändå...


i söndagskväll när jag duschade så slog det till igen. gör så in i h-vete ont så jag var tvungen att gå och lägga mig på soffan och bara blunda.. ringde dock vårdcentralen igår morse och bokade en tid till torsdagen. Hon gav mig rådet att köpa både voltaren och ipren så länge och höra av mig om det inte hjälpte så skulle jag få komma tidigare. Lite bättre har det blivit men inte helt bra.. glömde nämna att vi gjorde gymtester innan vi började hoppa hopprep där vi bl.a gjorde benböj/bänkpress och frivänning. Googlade lite och läste nånstans att de kan va nån nerv som har hamnat i kläm. Kan det kanske vara så att nån av övningarna har ställt till de för mig..?


Det första jag tänkte på var migrän som ofta dyker upp vid ansträngning och förvärras. Nu har jag haft migrän länge men tror att det började vid vänstra tinningen på mig i början. Sedan läste jag vidare och såg din kommentar och trodde då mer på visdomstanden men då brukar de även kännas vid i käken? Klokt att du bokat tid och får det utrett, naproxen är väl värt att prova också. Hoppas det går över snart..


Har aldrig haft migrän så de kan ja inte svara på men hoppas på att få svar nu på torsdag. Har inte känt nått värre i käken.. I vilket fall så ska de bli spännande att höra vad de kan vara :)


Hur gick det, fick du nåt svar på vc sen om vad det var?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons