Forum Smärta


Hjärnskakning - huvudvärk

Fick en lätt hjärnskakning 6/2 i år och har fortfarande stora problem med huvudvärk och ljud. Även att lösa problem och tänka är jobbigt, att använda hjärnan är som att gå på en stukad fot. Fysisk aktivitet gör också att det förvärras. Är nu sjukskriven eftersom jag försökt jobba men det resulterar bara i en än värre huvudvärk. Trodde det skulle gå över snabbt men icke! Är något trött på detta som inskränker mitt liv och börjar undra om det går över eller kan vara kroniskt. Vill gärna höra ifrån någon som har erfarenhet av detta, känner mig rätt ensam med mina besvär.

kronisk huvudvärk är du inte ensam om. Men jag har inte haft hjärnskakning vad jag vet.. Det är väll ingen som redigt vet vad det är med mig. Ska till specialistteam....


Kroppen är ett mysterium när man inte förstår varför man har ont. Eller varför det inte går över! Har du även ont i axlar/nacke? Läste om en klinik som heter Atlaskotan där man ev. kan få hjälp. Dyrt dock :-(. Kan du jobba?


Usch vad jobbigt, det måste ha varit en svår hjärnskakning. Jag har själv haft två allvarliga hjärnskakningar för över 10 år sedan och ibland tror de att min yrsel kommer från dem men det är svårt att veta. Har du pratat med en neurolog om dina huvudvärksbesvär?


Hej lynx (lodjuret? :-) ) Jobbigt var ordet. Ibland är det faktiskt lite bättre men det går aldrig över utan kommer hela tiden tillbaka vid mental eller fysisk aktivitet. Även om jag tar det så lugnt jag kan. Man kan vila en brutan arm genom att gipsa den men hur ska man kunna stänga av hjärnan?? Finns ju faktiskt saker man måste göra, man kan inte ligga och stirra i taket 24/7. Räkningar ska betalas, mat ska handlas osv. Det låter ju som om din yrsel kommer sig av dina olyckor. Det jag undrar är om du också har huvudvärk, eller har haft och det gick över? Jag börjar snart misströsta, frustrerande när jag ju är så frisk för övrigt! Jag har spring i benen men får fruktansvärd huvudvärk om jag rör mig fort. Suck...

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons