Forum Smärta


Hjälp mig - Smärtor

För ett år sedan började min sambo få väldigt ont i sina fötter när han jobbade, han sökte hjälp hos en vårdcentral som talade om för honom att han har hälsporre. Så han fick gå till en person som fixade specialgjorda inlägg till hans skor som han skulle ha. Detta hjälpte inte, så han fick gå tillbaka och de ändrade inläggen som tydligen var fel, men det hjälpte inte heller. Hans smärtor har blivit värre och värre, det är inte bara fötterna längre, det är hela benen och ryggen. Han har köpt skor som ska hjälpa, han har gått till vårdcentralen flera gånger men ingen ordentlig hjälp får han. Han får rådet att gå hem och ta ipren, vilket han gjort och det hjälper inte. Jag vet inte ens om det faktiskt är hälsporre han har, om det är det så har det gått såpass långt nu eftersom hans hela kropp värker. Vissa dagar har han såpass ont så att han inte klarar av att jobba, jag kan knappt röra vid honom för att det gör så ont i hans fötter/ben/rygg. Han ska inte att ha det såhär, det är hemskt att han inte får hjälp och ingen tar hans smärtor på allvar. Jag vet inte vad jag ska göra för att hjälpa honom, vem ska man kontakta och vart ska man vända sig när vårdcentralen i ens hemstad inte hjälper? Alla tips och råd tas tacksamt emot, något måste hjälpa.

Kolla om en Osteopat kan hjälpa din man! Googlar du så hittar du nog någon i närområdet. Lycka till!


Hej.
Prova med att tejpa med kinesisk tejp från mitten av foten och över hälsenan,lägg flera tejp bitar brevid varandra och tejpa hårt,alltså frånmitten och bakåt,sjukgymnaster brukar kunna sälja tejpen och även hjälpa till att tejpa första gången så man  vet hur man ska görahar själv råkat ut för hälsporre och jag tejpade i en månad ungefär,tejpen sitter ju i några dagar och tål vatten.
så mitt förslag är gå till en sjukgymnast så kan ni få hjälp,det fick jag,hälsporre gör jätte ont,ett bevis på arttman har haft fel skkor på sig. Lycka till

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons