Forum Smärta


Forumtråd: Från bröstsmärta till ryggvärk som flyttar sig, känner ngn igen sig?

Hej! 
Jag undrar om ngn haft något liknande. Allt började för mig med en kall brännande tryckkänsla mitt i bröstet. Fick efter två besök på sjukhus diagnos tietzez. Därefter kom lite olika problem smygande, Avdomnade armar, framför allt på natten. yrsel och sedan otrolig smärta mellan skulderbladen. Att luta sig i soffan, ligga på rygg i sängen och bära påsar vara som att slitas sönder. Efter 4månader har större delen av bröstsmärtan gått över, den ligger bara där och är diffus. Tietzediganosen känns inte riktigt relevant längre. Däremot så går det upp och ner i ryggen och nu är det sju månader sen allt började. Det växlar oftast att antingen har jag en pirayafisk som sitter på skuldrorna och biter sig fast eller oxå känns det som att jag skall gå av på övre delen av ländryggen. Värst är ländryggen på morgonen då jag vaknar, då är jag även stel men det kommer oxå efter dagen då man varit i gång en stund. Har fått göra lite olika prover bla sköldkörtel, röntgen av bröstkorgsben men inget avvikande. Osteopat, kiropraktik behandling fungerar inte. Så känns mest besvärligt att ytterligare söka vård för att ha en pratstund med doktorn igen och sen gå hem och avvakta. Vänder mig därför till detta forum och hoppas att någon känner igen sig och vill dela med sig om ni upptäckt ngt som fungerar. 

Hej!
Jag hade  liknande symtomer med tryck och brännande känsla mitt i bröstetsedan har det mattats av och sen fick jag en  otrolig smärta mellan skulderbladet
och det lättar när jag gör vissa strechövningar. Jag råder dig till att gå till en sjukgymnast eller naprapat de kan
säkert hjälpa dig med smärtan. Personligen tror jag att det har med stress och obearbetade känslor att göra.
Mvh Cecilia


Liknar lite som fibromyalgi.mvh Ingrid


Hej! Är tjej på 29 år som också upplever smärta i båda brösten. Känns som stick ungefär. Har nu även fått ont mellan skulderbladen. Känns som en otrolig träningsvärk fast jag inte tränat. Känner mig stel i nacken och ibland även i övriga kroppen. Haft detta fram och tillbaka i 4 månader. Fick testa TENS som jag tyckte hjälpte. Kan allt detta bero på stress? Eller spända muskler?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons