Forum Smärta


Ensidig smärta efter flera infektioner

Hej!
Jag hade tre infektioner i höstas. Först hade jag ett skoskav som jag fick käka pencillin för. Ca en månad senare fick jag ett sår på höger pekfinger som kom från ingenstans som gjorde att hela handen blev röd vilket resulterade i en ny pencillinkur. En vecka efter att jag käkat klart den så kom det ett nytt sår på höger långfinger som skapade en ny stor rodnad och det var dags för pencillin igen. Under den här tiden så fick jag regelbundna värmeökningar, smärtor, domningar och stickningar i min högerarm.
Dessa symptom har fortsatt och spridit sig till hela högersidan. Benet, foten, skuldran, höften, ögat, högra sidan av pungsäcken och högra delen av ansiktet. Det är inte så att jag är helt lam utan jag kan jobba även fast jag har ett arbete där jag rör på mig väldigt mycket. Men vissa dagar kan jag halta t.ex. och andra dagar kan jag få rejäla blixtsmärtor. Vissa dagar så är jag nästintill symptomfri. Det har gradvis ökat under det senaste halvåret.
Jag har varit inne på 2 olika vårdcentraler för de här besvären men läkarna verkar inte vara så intresserade. De kollar bara mina nerver med en hammare och säger att det är ingen fara. De har tagit blodprov och urinprov utan att jag har fått svar på dem. Jag känner min kropp och jag är ganska övertygad om att det inte ska vara så här i kroppen.
Någon som har en aning om vad det kan vara? De grejerna jag har undersökt är själv på nätet är b12-brist och stress. Jag äter ägg ofta och dricker minst ett glas mjölk om dagen. Jag känner mig inte speciellt stressad heller för den delen.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons