Forum Smärta


Benvärk?

Jag har ofta och täta återkommande perioder med benvärk. Det gör ont från jumsken/höften ner till strax nedanför knät och det känns ungefär som växtvärk. Jag vet dock att de inte är växtvärk eftersom jag är för gammal för det nu. Smärtan kan beskrivas som strålande, skärande och de gör väldigt ont.. Vad kan de i så fall vara? någon som har haft benvärk i vuxen ålder?

Jag har också det här! Precis såhär är det och jag kan även få det i armarna (axlar-händer). Det enda som hjälper lite är värme, typ elvärmedyna eller vetekudde. Jag har ändå sedan jag var liten haft likadant, vilket min mamma och mormor också verkar ha haft. Efter jättemånga läkarbesök har jag fortfarane ingen diagnos. Har du försökt få diagnoser också?


Hej jag har likadant som du beskriver från låret ner i vaden och foten. kan göra ganska ont molvärk.Sedan går det väck sen kommer det igen om några timmar jobbigt. Ja växtvärk har man ju inte i vuxen ålder.


Har typ samma. Någon som fått mer kunskap om detta än?


Jag har också liknande, känns mest som molande värk. Har haft sen jag var litet barn och kallar det för växtvärk. Jag kan också få det i armarna och hela benen från rumpan och ner till anklarna. Värme lindrar ju och hjälper ibland men många gånger måste jag ta en värktablett. Det är oftast för stor ansträngning på benen eller drag och kyla som orsakar det. Om jag inte har tillgång till nån lindrig för tillfället så sitter jag oftast och trycker eller slår på benet :-) Har en vän som har samma problem och som gör likadant.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons