Forum Smärta


Bästa effektivaste behandlingen

Medicinsk laserbehandling hjälper mot all smärta, inflammationer, försämrad blodcirkulation, ischias, hälsporre mm listan kan göras hur lång som helst, riskfri behandling, fungerar på 90 % av alla som behandlas om terapeuten kan sin sak. Absolut den lindrigaste effektivaste behandlingen idag, inga biverkningar. Sjuksköterska som fått hjälp mot många krämpor, bla fibromyalgi

Jag gillar att vända på det och försöka hitta orsaken! Om nu människan är det enda däggdjur som saknat medicinsk laserbehandling så må det vara så. En miss av gud vi kan förlåta nu när vi har en behandling. Varför inte fråga sig vad som från början orsakar krämporna, och inte bara vad som tillfälligt kan ta uden av dom? En fråga som alltid är aktuell är: - Har vi som art alltid haft dessa problem? Om Ja, då har vi verkligen saknat Medicinsk laserbehandling. Om nej, ja då har vi ändrat något? Antingen i det vi stoppar i oss varje dag från fosterstadiet till vuenhet eller något i den luft vi andas. Jag vet att vi ändrat massor i det vi äter i samband med att mat blivit en industri. Många äter en höginflammatorisk kost idag och vi har faktiskt moderna kostråd som förespråkar allt som gör en kost inflammatorisk. Vi behöver börja om från början med riktig mat. Inte ens barn får riktig mat idag. Detta var bara ett inlägg för att skapa lite eftertanke. Idag är fetmaoperationer den bästa lösningen mot fetma, men orsaken är felaktig sammansättning på maten. Kanske den felaktiga sammansättningen även är en del av orsaken till att så många idag är i behov av våran sjukvård. HA det bra:-)


Sen missade jag D-vitaminet. Folk har börjat förstå hur viktigt detta är för vår hälsa. Sol behövs och fetare kost för matupptaget, men det finns mer att tänka på. Läs här: http://johannaskost.blogspot.com/2009/05/att-branna-sig.html Sen förändrar ni eran omgivning, och dom i sin tur sin. Bra va?


Du har helt rätt ang. kosten, det är skrämmande att våra barnbarn inte får chansen till en bra start i livet.


Man kan ju inte bara skylla på att maten är "felaktig sammansatt" utan man har ju i denna tids anda all information för att äta rätt. Röra sig mer och det kan bestå i vanliga promenader som inte kostar mer än ett par bra skor. Samtidigt får man frisk luft och det är grattis. Folk vill gärna krångla till det och slippa ta ansvar för vad de stoppar i sig. Tack för mig.


Tiden fattas, arbete, många tränar men äter fel, hoppar över måltider, de är inte intresserad av att lära sig mera om kost och äta rätt. Många av dagens ungdom har inte fått chansen att lära sig laga mat, det blir oftast färdiglagad mat och det är rena katastrofen med alla E tillsatser


Qwinny, Vi har mycket information om vad dom på SLV anser är rätt mat för oss, men är det verkligen rätt mat för våra kroppar? Förenklat så vill dom att vi människor, som utvecklats i tusentals år, ska äta en stor del av sådant som vi bara ätit den sista tusendelen av vårat liv här på jorden. - Margarinfetter, vegetabiliska oljor och utvunnen stärkelse (olika mjölprodukter bla) står på den positiva listan. Vi får också rådet om att undvika de fetter som ser ut exakt som de vi är uppbyggda av, dvs dom flesta animaliska fetterna. Egentligen strider ju även modersmjölken mot SLV:s råd, som ju faktiskt säger att modersmjölk gör oss sjuka om vi skulle dricka den när vi blir äldre. Det är så fel som det kan bli. Alla fel vi gör kan drabba barnen redan i fosterstadiet och det finns forskning på detta. Sen fortsätter det i skolorna där man serverar Lätta och om barnen har riktigt otur så är det billig majs eller solrosolja i matlagningen. Alla växtfetter innehåller en stor del omega-6. Äter man mycket omega-6 så behöver man kompensera upp med mer omega-3 som finns i vildlax, sill, gräskött (dvs naturligt kött). Detta får man sällan. Vi har alltså ofta en felaktig fettsyrabalans i våra kroppar. Denna skapar en låggradig inflammationsprocess i våra kroppar som pågår dygnet runt. För många visar den sig när något poppar upp på ytan. För många andra märks det inte speciellt. Man kanske bara tror att man med åldern ska bli lite stelare i lederna eller något liknande. Söker man på fettsyrabalans kommer denna oberoende text som första träff. Den är läsvärd. http://johannaskost.blogspot.com/2007/01/fettsyrabalans.html Som du kan se så är det en skaplig lista på åkommor som kopplas till en felaktig (modern) fettsyrabalans. Kolla gärna på www.gunnarlindgren.com (om margariner mm om du klickar på matfett). Jag kräver inte att någon ska förändra sig så ni gör vad ni vill med denna information. Ha det bra:-)


Egentligen reklam, men budskapet går fram bra om mamman och fostret och deras hjärnor. http://www.youtube.com/watch?v=2kdB3C2SiDo&feature=related Om en studie från Linköping och allergi. http://www.youtube.com/watch?v=DFRdFLZZeeM&feature=related Om vi hjälps åt att sprida sunda matvanor så kommer vi att bli ett friskare folk i framtiden. Är pälsen på en hund ej som vanligt så ändrar man i kosten. Är huden på en människa onormal så behöver vi salvor eftersom vi tror att vi redan äter rätt. Mvh Wille


Här skriver Sanna Ehdin om detta med fettsyrabalans. Det inleds med detta: Visste du att: - 70 procent av all sjukfrånvaro kommer inom tio år att kopplas till kost och livsstil (enligt Världshälsoorganisationen, WHO). - Dålig fettsyra balans är en gemensam nämnare vid ett antal fysiska o psykiska ohälsotillstånd. - Kvoten mellan omega 6/3 är viktigare än vi förstått – och den ligger alldeles för högt i Europa. http://blogg.passagen.se/sannaehdin/entry/omega_6_3_kvoten_livsviktig


Nu har ni mest skrivit om föda och evolution här.... att vi inte hade så många sjukdomar förr beror väl mest på att vi levde bara tills vi var 30-40 år, sen dog vi ifrån dem ) Nja ursäkta att jag är lite skämtsam om såna allvarliga saker... inte illa menat. :) Men laserbehandling är väl ganska dyrt, är det inte det? Själv har jag skött min smärta med medicinering och att försöka minska på stressen i min miljö. När jag hade enbart fibromyalgi-diagnosen hade jag relifex och panodil som grundmedicin, sen hade jag även tryptizol vid behov som muskelavslappnande. När jag fick ledgångsreumatism fick jag methotrexate och den verkar hjälpa mot även fibromyalgin :)


Att äta läkemedel med så mycket biverkningar blir nog dyrare i längden än några laserbehandlingar, kroppen blir förgiftad och man mår bara sämre och sämre. Jaghar haft fibromyalgi i 30 år, åt Alvedon och Dexofen från början men blev bara trög i tanken. Började med laserbehandlingar i slutet på 80 talet och idag tar jag högst en Alvedon till natten. Laser fungerar så att du får ett antal grundbehandlingar ca 15 st, sedan gör du uppehåll i ca 3-4 månader om du inte blivit helt bra görs underhållsbehandlingar 1-3 ggr i månaden och sedan minskar man ned på behandlingarna. Det är på gång i Sverige att privata vårdcentraler har smärtmottagningar kopplad till sin verksamhet det kan hända att det går att få laser behandlingar genom försäkringskassan redan nu, annars är det nog på gång. En behandling privat idag går på mellan 300-500 kr beroende på hur lång behandlingen tar. Sjuksköterska som inte gillar läkemedel.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons