Forum Sluta röka & sluta snusa


Varit rökfri i 3 år, men är rädd för återfall.

Vet inte vart jag ska börja. Det skulle bli en hel jäkla novell om jag förklarar allt. För att göra en lång historia kort jag har börjat röka igen. Där. Jag sa det. På nåt sätt känns det ok för att jag inte köper ciggen. För att jag tjuvröker så min sambo inte vet något. För att det är min arbetskamrat som ger mig en cigg eller två när vi jobbar tillsammans och ingen annan ser. Till en början när jag tjuvrökte så var det på fest, när jag var onykter och hade svårt att kontrollera mitt begär. Men nu, helt plötsligt, så är det okej på jobbet, nykter?!! Är det här för att jag är mer "fri" från barn och sambo? För att jag inte är gravid eller ammar längre? Ååååh jag har 1000 frågor och mängder med ångest!!! JAG VILL INTE BLI EN RÖKARE IGEN!!! Jag vill absolut inte gå igenom ett helvetes rökstopp igen! 9 månader av rent helvete var det!!! Det höll på att kosta mig mitt förhållande. Känner mig så korkad! Ändå, står jag där och tigger en cigg när hon går ut och röker. Vad fan är det för fel på mig????? Ris eller ros, skriv till mig! Jag behöver det!

Det var precis så jag började röka igen efter mina barn...tillbaka på jobbet och bara följa med ut och snika till mej ett bloss...lite då och då... Hur j%¤#%¤a korkat som helst,eller hur...Tog 5 år innan jag lyckades sluta igen... Så SLUTA med det innan det är försent igen...köp nikotintuggummi,halstabletter,godis...kebabtallrik..vad som helst men börja inte röka igen..Du vet att du kommer ångra det....BIG TIME!!!!! Tänk possitivt...lukta gott,leva längre,inte sitta och rätt upp och ner elda upp dina pengar,bra flås,slippa KOL osv osv.... Ta tillbaka kontrollen över ditt liv igen... Kämpa på och lycka till


Jag hör ju nu att jag måste ta tag i det här, bums! Ska säga till min arbetskamrat med en gång, att hon inte får ge mig cigg igen. Jag vill verkligen inte börja röka igen! Starkt jobbat av dig bitabus, att lyckas sluta igen. Tack för ditt svar!


Hej! Jag ler när jag läser det du skrivit. För det är EXAKT samma sak för alla. Jag har rökt i 14 år och alltid velat sluta. Jag HAR slutat. Flera gånger. Men problemetär att jag har varit avundsjuk på alla rökare och fallit dit igen. Trott att jag "missat" ngt. Guuud, så sjukt. Men så tipsade min kompis mig om "Äntligen ickerökare" av Allen Carr. Jag läste den... för 6 månader sen: och är fortfarande rökfri! INTE ETT DUGG SUGEN ÄR JAG. och inte ett dugg avundsjuk på rökarna, utan tycker synd om dem. så läs den boken... och jag lovar dig att du kommer att klara det.


Nej, köp inga substitut. Allen Carr berättar om det i sin bok. Rök medan du läser den. och följ bara instruktionerna. Ja, den är tråkig. Men om du ger dig fan på det, så kommer du att var a en icke-rökare när du läst ut den. Kom igen! *håller tummarna för dig*


Kan vara saker som stör dig. Händelser, t ex tidigare mobbning, tråkigheter etc. Ska det redas ut? Försök tänka att du har tur som har det så bra!


Känner så väl igen det. För mig var det så de två första gångerna jag slutade. Jag tyckte liksom att det var en gemenskap att gå ut och röka tillsammans, därför gjorde jag det kom jag på. Hoppas du kan stå emot, det finns så mycket fördelar att vinna på att inte röka och det vet ju ju redan. Stå på dig! Du klarar det!


Dåligt samvete har aldrig hjälpt någon. Försök att ta nya tag ingen är ifelbar.Ja,det ska vara jag i såfall slutade ochså röka för 3 år sedan efter 52 år som rökare men jag sitter inte säker det sitter en liten djävul på axeln och viskar "rööök" Än så länge står jag som segrare. HUR LÄNGE ?


Hur har det gått med din rökning? Jag känner med dig. Men du har väl slutat nu?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons