Forum Sluta röka & sluta snusa


Hallooo

Oj! Här var länge sedan man var... typ 2007 ! hm.. här var det var ganska "tomt" ?? har alla lyckats sluta röka/snusa nu eller fixar man det själva nu ? tyckte det var en bra hjälp med alla goa medmänniskor när jag slutade den gången.. nu är jag på gång att sluta igen och tänkte ta upp sidan om det finns flera här. Halloooo var är ni ??

Här är jag :o) Slutade själv röka 1/8 (första rökfria dagen 2/8 och det datum är jättebetydelsefullt för mig). Har inte tagit ett bloss sedan dess, fast måste erkänna att emellanåt har det varit hur jobbigt som helst. Det är först de senaste ca 2-3 månaderna som det har gått bra och nu känner jag ingen som helst längtan efter att röka igen * men jag tycker fortfarande att det luktar Gott när jag ibland på mina promenader möter folk som röker. Lycka till, jag tänker på dig och stöder dig så gott jag kan om du vill, Kram!


Heeej :)) Du var där o det duger "gott". vad skönt att komma så långt som du gjort och man blir så stolt när det blir en massa dagar att lägga i "potten", själv lyckades jag ett år, förra gången jag slutade.. jag tar gärna massor av råd av dig och kanske jag har nåt som kan hjälpa dig.. vi hörs vidare :) kram


Hej på er, joha, och mio, är 65 år gammal, har rökt sedan jag var 18 år(millitärtjänstgöringen 1964) slutade år 1999, började då med snus, höll på med dumheterna till hösten 2010, övergick då till UNICO tobaksfri snus, OOMM du nu har en fått ny vana, så måste den vara lättare att bryta, eller som jag, mer sällan, tuggar numera oftare tuggummi, men du behöver inte sluta ta en pris efter en kopp kaffe.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons