Forum Sluta röka & sluta snusa


Forumtråd: ETT TIPS

Allt som behövs är två glasburkar 1 tändsticksask. I den ena burken lägger du pengar som motsvarar din dagskonsumtion och i den andra lägger du tändstickor som motsvarar din konsumtion av cigg. Se till att ha pengar och tändstickor när du vaknar och låt detta bli din nya vana när du vaknar på morgonen. Placera burkarna så att du lätt kan se dom. När du känner röksug häll ut dina tändstickor på bordet så får du se vad du faktiskt har avstått i från. Pilleriet med tändstickorna och chocken av mängden stickor gör att suget försvinner och du kan se med egna ögon va bra du är. Det kommer inte dröja många dagar förrän det blir lite sport över det hela. Du kommer att känna dig både stolt och nöjd med dig själv. Gör det här till en vana i ett års tid. Skulle vara kul om alla här hakade på. Jag har varit rökfri i 10 dagar har 500 kr och 200 tändstickor i mina burkar. Lycka till

Jag har hört och provat många tips men det här tyckte jag var Supersmart! Jag ska absolut testa det här. Idag när jag ska påskhandla ska jag investera i en STOR tändsticksask -)


Kul att du nappade på mitt tips jag hoppas att du får samma kick som jag. Skriv gärna och berätta. GLAD PÅSK!


Vilket suveränt tips, detta måste jag verkligen prova. Jag behövde en nytändnig till att få igång ett rökstopp igen och nu fick jag det. Tack!!!


Verkligen ett bra och roligt tips. Har nu 4 cigg kvar och istället för att köpa nya ska jag ta ut kontanter och investera i tändstickor. Det här kan ju bli riktigt kul.


Ett annat tips! Jag räknade ut att jag rökte för ungefär 2000 kr i månaden. Köpte en bil på avbetalning, vilket räkte precis till den bilen jag ville ha. Varje dag suget kommer tiitar jag på bilen och frågar mig om jag vill bli av med den. Jag har nu varit rökfri dena tjugodags Knut.


Ditt tips låter verkligen kul,jag har fundrat på vad jag ska göra vid morgon kaffet å detta är ju en trevlig sysselsättning. TAK för tipset ina


Supersmart tips,har provat allt.Men nu skall jag ut o köpa tändstickor.!!!!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons