Forum Sluta röka & sluta snusa


Forumtråd: Drömmar

Jag slutade röka för 9 veckor sedan. Varje natthar jag drömt att jag rökt en cigarett med skuldkänslor. I natt drömde jag att jag fick ett halvt paket och gick och köpte ett till. De hade inte min sort men jag tog det starkaste och rökte i smyg. Jag blev förtvivlad i drömmenoch hatade mig själv. Gissa vilken lättnad när jag vaknade! Jag har inget stort röksug längre i vaket tillstånd men varför i drömmen? Känns det igen?

Först, grattis till din rökfrihet, bra jobbat. Jag har märkt att jag drömmer en hel del om nätterna nu sen jag började med plåster. Men aldrig har jag drömt som du. Jag har ingen aning om varför du drömmer som du gör men det är ju skönt att drömmarna inte "smittar" dig så du är lika tokig när du är vaken. Fortsatt lycka till med ditt nya sunda liv.


Jag slutade röka för två månader sen å ja har exakt samma drömmar som du. Jag röker å får dåligt samvete och sen denna lättnad när man vaknar å ser att det är en dröm....


Jag är fortfarande nikotinberoende men har dock uppskjutit tändningen av nästa cigg. Har böcker som Äntligen rökfri och nu senast "Sluta röka/snusa" tror jag den heter. Har dessvärre inte hunnit läsa den ännu men jag kommer att plöja den nu i påskhelgen. Första påtagliga fenomenet är att morgonhostan är helt borta och den saknaden var enbart positiv. Nu inatt var det ganska otäckt eftersom jag hade en ruskig mardröm som väckte både mig och hustrun. Jag satt upp i sängen och försökte skrika men det blev bara några konstiga läten men ack så otäckt. Ingår mardrömmar i sluta röka-aktiviteten så blir det dubbelt jobbigt men nog fasen ska det funka ändå. Hälsan går först men bara under dessa ynka dagar ( 9 st) som röken har lämnats åt sidan så har ciggutgifterna minskat med 396 kronor och det är minsann inte fy skam. Har tänkt att ta en snack med apoteksfolket för att få hjälp med en lagom dosering med plåster alt tuggummi. De plåster som jag har idag har passerat bäst datum och vet någon om effekten finns kvar?? Dom gick ut sep 2007.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons