Forum Sluta röka & sluta snusa


Forumtråd: champix funkade inte..

Igår var 6:e dagen med champix, skulle precis öka till maxstyrka men hade mått så dåligt hela veckan, konstant lessen och allmänt nere, jätteont i magen i omgångar hela dagarna. Pratade med vårdcentralen och vi kom fram till att avbryta och låta min mage läka (har fått magkatarr) om en vecka ville hon att vi skulle prova Zyban (tror det hette så) men jag känner bara att jag orkar inte med mer medicin, det var så hemskt att må så dåligt, så idag har jag kastat all snus jag hade kvar och ska försöka utan medicinen istället. Fler som mått dåligt av champix och provat den andra, isåfall funkade den bättre???

Har inget bättre förslag än mitt eget, slutade röka 1999, övergick till portionssnus,( grovsnus) gick jättebra till min arbetskamrat 2010 presenterade UNICO nikotikfria( ENBÄR) snus, nu är jag där, och tror mer på vanans makt än nikotinbegäret, lura dej själv, enklare än du tror.Aldrig mer nikotinslav


Jag slutade med hjälp av champix, gick hur bra som helst men en kompis till mig fickbryta efter bara några få dagar då hon blev jätte deprimerad. Låter konstigt att du skulle prova zyban istället då det sägs vara samma innehåll i dom. Hoppas i alla fall att det gått bra för dig, ser ju att det var ett tag sedan du skrev.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons