Forum Skelett


Forumtråd: Plötslig smärta vid upptäckt knöl nedan revbenens slut?

Hej! Så hände det igen - jag fick den här plötsliga smärtan på nytt. Om jag följer revbenen på höger sidan ner mot höften till...där finner jag en kula eller knöl av något slag (ej höftkulan som sitter längre ned och längre fram). Det är i vart fall någon hård, runt sak - rätt stor, kanske 3 cm. Den här smärtan har (som förra gången) kommit plötsligt. Har iofs haft problem med ryggen efter ett naprapatbesök för ca 1 1/2 år sedan, och gör därför övningar varje dag. Har dessutom nyligen varit på massage med. Trodde att detta skulle upphöra, då jag känt av liknande tidigare.

Vissa rörelser, speciell när jag ligger i sängen och vrider mig...hygger till något enormt!! Även när jag lokaliserat den här knutan / kulan / knölen och trycker på det så gör det rent jäkligt ont vid själva området och en bit inåt på ryggen. Släpper jag så släpper smärtan. Saken är den att jag inte känner en likadan knöl i närheten av den storleken på andra sidan, speglat sett.

Det känns inte som att detta har att göra med muskler och ben, men det har det kanske? Har haft väldigt konstiga känningar på andra sätt senaste veckorna: Behöver ofta gå på toa för att kissa, och jag har även svårt att "hålla" mig märker jag. Har även haft ovanligt hög puls (ej mätt, bara känt) och hjärtklappningar varje dag. Har ett utmattningnssyndrom, men så som det är nu har det inte varit. Det känns som detta i ryggen kom som ett paket på posten för att jag känt mig så risig under lång tid. Även varit extremt torr i munnen i perioder. Det har varit mkt underligheter med lille mig.

Den här knölen skrämmer mig faktiskt lite. Den är så hård, känns som ben med någon hinna på. 0,5-1 cm under huden kanske. Det kan finnas en antydan till en liknande knöl på vänster sida med - men den är så fall inte i närheten av den andra rent storleksmässigt. Ej heller ont när jag trycker på den samt ingen smärta omkring heller.

Vad tror ni att detta kan vara och hör mina problem ihop eller bör ses som individuella saker?

Hej, gammal inlägg men har du fått svar på dina besvär? Jag känner något liknande har känt det sedan oktober (dock inte smärta utan känns som om någon har lagt en stor tung sten på vänstra revben området...är jätte orolig

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons