Forum Sex & relationer


Vad gör jag nu då?

Jag och min sambo har varit tillsamans i fem år. De senaste tre åren har vårt sexliv varit rätt torftigt. Vi har sex max en gång i månaden. jag har försökt fixa med mysiga weekends, sexleksaker ja, allt som jag kan komma på. När vi pratat om detta säger han att han upplever det som ett problem, men han inte vet vad han ska göra. Han säger att han är rädd att jag ska lämna honom. Jag älskar honom och säger att jag inte ska göra det, att vi måste lösa detta. Efter dessa samtal lägger han åter "locket på" och låtsas som om inget har hänt. För ett par månader sedan mötte jag en man på jobbet. Han var så sexig att endast en blick från honom fick mig att rodna. Vi har inte haft någon fysisk kontakt och jag tror att min reaktion på honom handlar om att jag saknar sexuell bekräftelse. Om jag hade haft sex med min sambo, tror jag inte att jag hade reagerat så starkt på en annan man. Vad gör jag nu, när det känns som om jag har försökt allt. Jag älskar min sambos personlighet, men saknar sexuell stimulans. Har någon ett bra tips?

så att du bär lusten med dig hem. Men så ska din partner där hemma vara normalt fortsatt intresserad av dig så att han fortfarande vill vara tillsammans med dig, förstås.


Japp...hallå vännen.... TIPS gör middag till honom en kväll ta på dej något fint en klänning eller något o fixa till dej lite.Klä dej lite så där utmannade...och förför honom lite så där lite med att ta honom på knäet eller i hans hår eller på hans ögonbryn....o ja kyss honom lite så under tiden ni äter du vet....sen så om man försöker eller du märker att han e annorlunda som om man vill något spela svår flörtad och så senare....mys och ja.....lite så där förförisk kväll...... Annars kan du åka till en vän en kväll och säg att du vill vara där för att du vill vara lite för dej själv o så....bara umgås med din vän o då kommer han bli lite så jaha...Ok...du vet....orolig o sen så kan ni träffas dagen efter och så....dra dej lite ifrån med så tänker han efter lite med...o det leder till att spänningen ökar...det gjorde det med mej...Lycka till


Rakt på sake det enda rätta: Det verkar som att ni ska leta efter lyckan utanför er relation.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons