Forum Sex & relationer


Vad gör jag?

Jag har varit tillsammans med en man i två år och det har känns bra. Har dåliga erfarenheter sen tidigare och därför har vi pratat mycket om otrohet. Även han har det och har sagt att han aldrig skulle kunna göra nåt sånt. Jag är nu gravid i tionde veckan och vi gläder oss. Min sambo blev sjuk och blev inlagd på sjukhuset och det var när jag lånade han dator som jag upptäckte det jag inte ville. Han har pratat med en kvinna på en sexsida, där han skriver hur han tänder på hennes bilder och även skickat intima bilder på till henne. Hon bor långt härifrån men han skriver att det skulle vara skönt att få träffa henne. Jag känner mej kräksjuk!! Jag vet att han tycker om att se på filmer och det gör mej inget. Men vad ska jag tro och göra. Menar han verkligen att det han skriver, skulle han ta tillfället i akt om han fick tillfälle? Ska det ta slut såhär, jag trodde vi skulle skaffa en familj ihop! När han kommer hem från sjukhuset har jag tänkt se om han återupptar kontakten med denna kvinna, se om det fortsätter som det börjar. Det är iofs att spionera men just nu bryr jag mej inte om det. Har tänkt konfrontera honom men innan dess är det kvar ett tag och jag blir galen på allt grubblande. Är han inte den jag trodde, det här var absolut det sista jag väntade mej! Vad skulle ni göra i en liknande situation?

Du ska inte tillåta detta! Skit i om du spionerat,konfrontera honom.


Och sen då.... Ska jag tro att det "bara" är på internet, är det irl som räknas? Försöka bygga upp någon slags tillit igen? Ska jag lämna honom och uppfostra mitt barn själv? Alla tankar gör mej galen!


Han VET om att du har dåliga erfarenheter ändå gör han detta mot dig. Jag vet inte va du ska göra men konfrontera honom måste du,tycker jag.Vad som händer sedan vet man ju inte...


Tack för ditt svar. Ja, jag ska verkligen konfrontera honom, men det är nog inte läge ännu, då han är inlagd på sjukhuset och inte helt frisk. Men jag tycker det är väldigt svårt att vara tyst om detta och har svårt att vara "normal". Han verkar så säker på att allt är bra och att vi ska genomföra förlovningen som vi planerar, han längtar efter sex.... Åh, jag vet inte vad jag ska säga... vi får ta det när han kommer hem och jag får veta vad tusan han tänker på.


Hej och tack för svaren! Det har gått en tid nu, sedan jag konfronterade honom. Han ville inte såra mej och har inget bra svar på varför han chattade som han gjorde. Men att han aldrig skulle träffa någon på riktigt. På hans initiativ tog vi bort alla sidor han är medlem på och raderade allt på datorn. Det känns mycket bättre men tyvärr så kommer väl den där känslan av misstänksamhet att finnas kvar länge, eller för alltid kanske? Han har iaf sagt att han aldrig tappat känslorna för mej. Jag vet att han har stort behov av filmer och är mkt förtjust i sex...och filmer och sånt stör mej inte. Men jag hoppas jag ska slippa känna så här igen. Ha en underbar vår!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons