Forum Sex & relationer


Tidig sädes avgång "Behandling"

Hejsan., Ja har behandlat mej själv med olika SSRI preparat som har gjort de svårt att få utlösning vilket är mitt mål ! ., dock har den possetiva effekten av SSRI slutat att fungera efter 3månader typ som att kroppen har blivit ressistence emot preparatet. Någon som vet något snarlikt preparat som ger bestående bieffekt av utebliven sädes avgång. Testat, Cipramil,Zoloft,Seroxat . .

Det låter inte klokt att behöva äta SSRI utan att eg behöva det. Om du har problem med för tidigt sädesavgång tycker jag att du ska söka läkarhjälp. Att äta SSRI är ju bara meningen att man ska/bör göra när man verkligen behöver. Jag själv äter det för depression men det är ju liksom inte kul att behöva utsätta kroppen i onödan för något sådant preparat, det sliter ju på kroppen. Jag själv vill ju bli av med medicinen så snabbt som möjligt och leva livet utan att behöva leva på kemikalier. Klart att kroppen "vänjer" sig vid mediciner och blir resistent mot "biverkan" som du använder dig utav. Men en stor biverkan i dessa mediciner är ju att man blir torr i slemhinnorna och det är ju inte "kul" direkt. ....................../Trinan


blondi 2009-01-22, 13.50 Håller fullständigt med föregående person!! Det absoluta du ska göra är att söka proffs, allså läkare!! Piller försör mer än du anar!!! OCH ....du är ju ung, dessa problem är vanliga i din ålder. Sök hjälp och få erfarenhet!!! Lycka till!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons