Forum Sex & relationer


Forumtråd: Tappad känsel !!! HJÄLP

Hej Det är så att på sista tiden har jag tappat känseln i underlivet.. på något sätt. När man rör på klitorisen känner jag ingen sexuell känsla över huvud taget, och ju längre man rör destu med domnar underlivet bort, och det börjar kännas som att det sticks lite.. HJÄLP MIG ! Vad beror det här på? Det har varit så här ganska länge nu och det är både frustrerande och det gör mig orolig och rädd Snälla, någon som vet?? SKRIV GÄRNA

Låter som om du kanske har nervpåverkan någonstans från ländryggen och nedåt. Kan rekommendera Kranio sakral terapi. Den är mycket mjuk och behaglig och behandling sker med kläderna på! Man vidrör inte några intima delar men behandlar nervbanorna genom att behandla kotpelaren. Dessa terapeuter har en gedigen kunskap om nervsystemet. Ring någon terapeut som du kan hitta på nätet. Kram!


Hej! Jag blev någonstans glad över dítt inlägg. Jag har samma problem och det kom för 5 år sedan. Jag är fortfarand "död" i mina känsliga nerver. Det har varit ledsamt och jag har inte fått någon hjälp. Jag fick också en konstig torr slemhinna. Det var inte östrogenbrist, fick jag veta av en doktor. Kunde det vara Sjögrens syndrom? Det finns två köttlar strax ovanför underlivet som förser umderlivet med fukt och dessa köttlar kan sluta fungera vid Sjögrens syndrom. Min kamp för förståelse har gått vidare och det var intressant att hitta en till med samma problem! Jag kan berätta att jag haft värk runt om höfter, rygg och äggstock i hela 34 år! För ett år sedan gjorde man titthål och fann att jag hade en hel del sammanväxtningar. Nu har man klippt isär dessa och jag har inte så ont längre. Men "dödheten" är kvar i nerverna och jag söker fortfarande en lösning på problemet. Det var ett intressant svar du fått här på bloggen, det om klämda nerbanaor. Jag ska verkligen kolla upp saken lite närmare. Kram!


Hej Cissela Jag är så rädd att det är något allvarligt.. tumör? cancer? vem vet. Jag är väldigt orolig och rädd Och det tar mycket på krafterna också, jag mår dåligt av det här, både psykiskt och fysiskt. Jag hoppas i alla fall att det inte är något farligt och jag hoppas att det kommer att försvinna. Det är väldigt frustrerande. Hör gärna av dig om du hör något annat! Kram


Det kan bero på hormonerna. Så kallade "minipiller" signalerar t ex till kroppen att du redan skulle vara gravid och då finns ju ingen anledning för din kropp att signalera eller vilja ha sex! Min väninna fick rådet av sin gynekolog att ta minipiller som en mjuk övergång från att ha ätit vanliga p-piller i flera år. Hon tappade sexlusten direkt men förstod inte att det kunde bero på minipillrena - det fattade hon flera år efteråt. Att äta bra och näringsrikt och vara hälsosam och frisk påverkar.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons