Forum Sex & relationer


Forumtråd: Tål inte mina kroppsvätskor i underlivet

hej! Nu är det så att min pojkvän tros vara överkänslig mot mina kroppsvätskor, men bara i underlivet verkar det som. Kyssar och oralsex verkar ha gått bra hittills med efter samlag har det hänt 2 gånger att han fått ont, rodnader, ont när han kissar och nu senaste gången även feber. Läkarna tror att det beror på att han inte skulle tåla mina kroppsvätskor men kan det vara så att han bara inte tål mina vaginala vätskor? Eftersom inget har hänt vid kyssar/oralsex. Och kan man skydda sig med kondom utan risk att han får en allergisk reaktion igen?
Läkaren sa dock också att pågrund av att jag fortfarande är ganska ung (17) och han 23 så kan det bero på att min kropp inte är helt färdigutvecklad och att det är något med mina celler eller så som min kille inte tål, men att det kan förbättras genom åren när jag blir färdigutvecklad. Någon som hört talats om det här och kan förklara mer?
Någon som har några bra svar eller tips på vad man kan göra?

Hej gumman.
De problem han får, är de något som "stannar kvar" hos honom, eller försvinner de relativt fort?
Finns det någon risk för att du kan ha någon könssjukdom?
Tyvärr så smittar dessa även via oralsex. Skulle du som exempel ha klamydia, och han ger dig oralsex, så är det något som smittar så att han kan få klamydia i munnen.
Det är inte alla som vet om detta, utan tror att om man bara använder kondom så är man helt skyddad.
Har han provat att ta en tablett antihistamin innan, som till exempel Clarity, för att se om det lindrar hans besvär?
Jag hoppas verkligen att detta inte är något som blir långvarigt för er, och att problemen snart försvinner.
Prova att notera vad du ätit dygnet innan en sådan händelse inträffar. Mannens sperma ändras ju beroende på vad han har ätit. Finns det en möjlighet att du får i dig något han är allergisk mot?
Mvh Therese


Hej och tack för svar! Vi båda har testat oss för diverse sjukdomar och båda är friska. Men det du skriver om kost och ändrad sperma har jag också funderat över, han är allergisk mot väldigt mycket och har nu uteslutit det mesta han inte tål ur min kost utifall att det skulle kunna bero på det. Han har dock fortfarande ont denna gången, sist gick det över på några dagar men vi ska testa att träffas och se om det fortfarande blir problem om några veckor. Ska även se om han är villig att prova ta antihistamin tablett också!
Mvh Lina


Aktiverat kol *1) kommer ofta att vara i stånd att neutraliseraallergiska reaktioner. *2).Låt honom ta en matsked av aktivt kol tillsammans med ett stort glas vatten innan han har samlag med dig ( svart tunga ) och återigen en matsked kol efteråt . Aktivt kol har inga biverkningar om man dricker mycket vatten .*1) https://www.baldwins.co.uk/baldwins-charcoal-powder-activated *2)Vadas P, MD, Perelman B, “Activated charcoal forms non-IgE binding complexes with peanut proteins.” Journal of Allergy & Clinical Immunology 112 (1):175-9, July 2003
 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons