Forum Sex & relationer


svårt att få orgasm

Jag är en man 58 år och har fått så svårt att uppnå orgasm. Det är väldigt sällan som man hör att män har svårt att få det. Skulle vilja veta varför och att få höra andra berätta om sina upplevelser. Vid samlag känner jag inte längre den stegrande sköna känslan som leder till orgasm utan den sannar upp och då avtar även erektionen som en följd av att det inte går. Min sambo får jätte lätt orgasm och jag blir avundsjuk då hon inte känner någon lust att hjälpa mig.

Hej, jag är en 17 kille som ville skriva att jag har samma problem när det gäller att svårighet att få orgasm. Har kollat runt på olika sidor men hittar bara hjälpmedel för kvinnor. Mitt problem är att jag har som ingen direkt känsel i ollonet när min flickvän blivit våt, onani funkar efter ett tag men känns väldigt pinsamt för mej att det altid måste sluta med det. Jag har testat långtsamlag men det resulterar oftast bara med skavsår Någon som kan hjälpa mej?


Hej Wildstar Det kunde lika gärna varit jag som skrivit ditt inlägg. Jag har exakt samma problem. Har inte heller en aning om vad jag ska göra åt det. Jag har alltid varit en flitig onanerare och undrar om det kan ha bidragit till problemet?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons