Forum Sex & relationer


Svårt att bli kär

Jag är en 28-årig tjej som ALDRIG har varit kär. Jag kan spana på killar, dejta dem, pussas och kramas. Jag har trevlig men sedan uppstår aldrig något riktigt "klick"! Jag är oskuld och har därför ingen sexuell erfarenhet. Efter tre-fyra dejter så brukar det inte bli något mer antingen då båda känner att det inte klickat eller då killen vill ha mer av mej än vad jag är beredd att ge. Funderar på om det antingen är så att jag bara inte har träffat rätt kille eller om det kan vara någon blockering hos mej. Någon som upplevt nåt liknande??

Har du ingen lust eller inget behov så kanske det inte händer något. Kanske måste man ha lust för att kunna bli kär! Jag tror att vara kär är ett slags inre övertygelse att den (eller det!) här vill jag ha just nu... Och kroppen vill ju liksom i grunden söka reproducera sig (sexlust)... Du kanske bara har lust en eller två dagar per månad och därför är känslorna förbigående och inget blir liksom utav... Det blir ingen träff just då o s v.


Jag har med lite problem inom det området. Mitt längsta förhållande varade i knappt ett halvår. Efter ett tag får jag nån slags panik och äcklas av killen. Typ panik att jag aldrig mer vill se han och han duger inte m.m Jag tror mitt problem bottnar sig i att jag växt upp med mammas och pappas dåliga förhållande. Sett hur det kan vara om man binder sig. Frågan är väl hur tusan man tar sig ur det och litar på killen? Kanske du med har varit med om nåt speciellt som gör att du "blockerar" dig utan du vill. Kanske för att skydda dig själv, som jag gör?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons