Forum Sex & relationer


Slut, han verkar vilja äta kakan & ha den kvar?

Jag och min pojkvän var ihop i 3år och 3 månader, en dag märkte jag att det inte stod rätt till, han var tyst och konstig. Jag frågade då hur det var fatt och han sa då att han inte visste, men tillslut fick jag det ur honom. Han hade nog inga känslor kvar för mig. Han sa att det var bäst att göra slut, så klart blev jag ledsen men mest tyst, han däremot var galen av sorg. Skrek och gav mig kramar och så skildes vi åt. Fick höra senare att han hade pratat med sina vänner och undrat om det var rätt det han gjort? Våran relation hade upp och ner gångar, vi hade liksom blivit bekväma, för bekväma för vårat eget bästa. Jag var sur över att han alltid ville dricka så mycket, men han har mått och mår väldigt dåligt psykiskt, och jag med. Därför orkade jag inte. Så det var bra det som hände, för man fick en inblick över hur det verkligen såg ut, men jag saknar honom så mycket. Han sa att det huvudsakliga var att det tog slut därför att han kände sig inte glad över att se mig längre då det ofta blev bråk, men vem känner inte så. Att han inte längre saknade mig så som han borde osv. Nu i efterhand så snokar han på alla mina internetsidor, kollar in allt jag gör och läser, när vi ses så kollar han, han verkar inte kunna släppa mig. Har frågat honom om han vill att jag ska gå vidare, om han har känslor? Han har bara sagt att "inget är svart eller vitt" hur ska man ta det? Han är svartsjuk, och frågar mig om minsta lilla, heter jag något glatt på msn, så kan frågan vara "varför är du glad nu?" "varför är det så trevligt där?". Vi bytte smycken undertiden vi var tillsammans, och den har han på sig, han visar det verkligen, han har kvar foton på oss på internet där det står "min älskade och jag". Tror innerst inne att han fortfarande gillar mig, och jag hoppas och vill att han ska få upp ögonen för mig igen, för jag vill inte ha det som det var. Verkligen inte, men en start i från scratch vore något. För jag har upptäckt nu efter 3månader att jag är kär i killen mer än någonsin. Han ville bara vara själv, ta ansvar för sina egna handlingar osv. Han sa ofta att hans tankar hindrade honom ifrån att älska det han verkligen älskade, som att han fick inte älska att läsa om han kände stor kärlek till det, han fick inte älska mig om han kände det osv. Killen verkar helt lost, men ska jag hålla mig undan och ge det tid? För det värsta man kan göra är ju att krampaktigt hålla fast i honom och kväva känslorna? Han vill ju ha space, då ska jag ge honom det? För har han några känslor kvar så har han det, och det kan jag inte påverka just nu, vilket jag tror att han har, vill hålla mig borta. Tacksam om någon vill ge mig råd! Är klar men även förvirrad.

Jag tycker han verkar vara ett kontrollfreak om han vill ha koll på dig hela tiden vad du gör och så vidare. lyd ett gott råd ge honom space som du säger men bryt kontakten helt under dessa 3 månader,är han fortfarande lika lost då dumpa honom och gå vidare.


nåja.... ni båda har ju utmanat era känslor ifrån varandra och det växer. Klart att han saknar vardagen tillsammans med dig, då bygger han upp sitt egna space eftersom du inte är närvarande....... Good Luck!


Hej lambi_lambi! jag känner igen mig i så mycket av vad du upplevt. Mitt förhålande tog slut för 1,5 veckor sedan och ag sörer honom varje minut och sekund. han sa att hans känslor hade dödats lite efter tt jag ställt honom mot väggen. Jag hade kännt det på mig. han drack också för mycket, och jag tror jag var räddför att investera i honom för jag var rädd att han inte skulle klara sluta, men jag borde bara ha litat på att han skötte det själv .:Z Det positiva i det här var att jag började se till mig själv, och insåg at hans känslor dödats pga mitt beteende. Jag är sinnessjukt svartsjuk, har kontrollbehov, har varit anklagande etc. Det var som en menalkäftsmäll. Jag började läsa boken med fantastiskt fjantig titel, och med mycket innehåll jag är skeptisk till (Män är från Mars och kvinnor från Venus). MEN den innehåller förutom en hel del överdrivna generaliseringar om manligt och kvinnligt en massa värda tips om hur män och kvinnor tänker i relationer. Eller människor överhuvudtaget. jag läste den, och ser saker ur ett annat ljus. Det finns säkert andra böcker också, men man mår bra av att läsa och blir klokare. Jag vill gärna veta hur det går för dig! Jag villinget hellre än att det ska bli vi och se ur det fungerar nu när jag vet allt jag inte visste innan och har börjat terapi. Kram B.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons