Forum Sex & relationer


Forumtråd: Sexlust, förhållande.

Hej! 
Jag och min sambo har varit tillsammans i snart 4 år. Vi har ett bra förhållande. Men vi har ett problem. För att göra en lång historia kort så är det såhär: 
Jag har ingen sexlust, han har mycket sexlust. 
Jag är 24 år (tjej) och han är 25 (kille). Jag äter Yasmin p piller som sägs ska kunna höja sexlusten men utan något bra resultat :( 
Att tillägga är att jag aldrig haft en orgasm. Vi har försökt och lagt fokus på mig mååånga gånger och jag har testat själv också men aldrig lyckats. Vi pratar om detta ofta, vi har testat allt känns det som, sexleksaker, olika platser m.m. Vi har verkligen försökt. Vad finns det mer att testa? Detta tär på vårat förhållande. Hoppas ni har tips om hur man löser detta. Tack!

Vid 74 års ålder borde jag väl ha skaffat mig rimligt med erfarenheter av lite av varje. Att hamna i "Sänghalmen" har inte varit några som helst problem.
Ett väl fungerande sexliv har ingenting med kärlek eller känslor att göra, utan hur man passar för varandra i sängen. Ett vackert par med sexiga kroppar och som älskar varandra räcker inte.
Att första veckans sexlekar inte fungerar, det får man bjuda på, men sedan bör nervösa knutar och nybörjarfumligheter ha försvunnit. Har dom inte löst sig, så lär dom hänga med livet ut tills man byter partner. Har man, trots flera partner under flera år inte fått ordning på sexlivet så är det kört, enligt mina erfarenheter. Det är det tysta samspelet mellan parterna som ger lusten.
Har man haft oturen att de första 10 långvariga partners under många år invaggat en negativ känsla för sex, så lär nästa sexpartner känna av detta. Det känns klart och det dödar sexet.
Jag har några gånger råkat ut för kvinnor som  desperat letar efter en sexpartner. Dom gav mig ingenting. I stället för att tända mig, skrämde dom iväg mig. Överdriven sexlust fungerar inte på mig.
Massor av undersökningar har visat på att ungefär 30 procent av kvinnorna aldrig haft en orgasm.
Jag hittade min välbalanserade metod som fungerat perfekt. Man håller varandra i händerna, då kan man styra kontakten mot G-punkterna genom att dra eller släppa på trycket med armarna, utan att partnern vet om det. Ett tyst samspel.  Tungan är också ett bra verktyg.
Lycka till.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons