Forum Sex & relationer


Forumtråd: Sexlust borta till partner

Hej. Jag är en tjej på 24 år som precis blivit singel efter ett ca 6 månaders förhållande eftersom min föredetta partner inte mår bra psykiskt. Förhållandet med honom garn jag aldrig känt så mycket för någon annan som med honom. Vi klickade jättesnabbt och allt gick snabbt. Deg känns som vi varit tillsammans i flera år och att vi kanske ”hoppade över ” några stadier i förhållandet för allt kändes så bra och gick så snabbt. Men anledningen till att han gjorde slut var för att han går med ångest och oro. Detta gjorde så att hans sexlust till mig försvann. Han har sexlust och är sexuellt frustrerad men när vi träffas försvinner den och han är inte alls sugen. Vad kan det bero på?

Han sa även att det inte handlade om attraktion till mig för han är attraherad av mig. Han tycker att jag är sexig, snygg och allt det där. Han älskar mig men han mår så dåligt över detta. Jag vill bara veta vad det kan vara. Var det bara en förälskelse som tog slut eller är det på grund av att han mår dåligt psykiskt?

Beroende på detta ville han att vi skulle gå skiljda vägar för vi funkar inte i nuläget för han orkar inte att se mig gå och ha förhoppningar, oroa mig och ha ångest över detta.

Jag vill vara där för honom, hjälpa honom igenom detta men han lyssnar inte på mig känns det som. Vad kan jag göra för honom?

Det känns som att han alltid tar så hastiga beslut och sen kommer tillbaka krypandes. Han gjorde slut för ca 2 månader sen och det var samma sak då. Ett hastigt beslut som han ångrade sig sedan två veckor senare.

Tacksam för hjälp och svar!
Med vänlig hälsning, Anna

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons