Forum Sex & relationer


Sällan sex...

Jag har varit tillsammans med min kille i över två år. Vi har inga barn. Vi har sällan sex, ska väl inte säga aldrig men det är inte ofta. I början hade vi mer men nu känns det som det bara svalnar. Vi har pratat om det och det var när jag tog upp det. Varför tar inte han upp det, är det för han inte bryr sig och inte vill ha sex? Han är många gånger trött om kvällarna, det kan jag också vara i bland. Men när dagarna och veckorna gå och det aldrig händer nåt? jag kan medge att jag själv är dålig på att ta intiativ men varje kväll så är han så trött och vill bara sova.... Han älskar mig, det vet jag och han pratar om en framtid. Om barn osv men hur skulle vi någonsin kunna få barn i framtiden när vi nästan aldrig har sex? Nu har det återigen gått ett antal per veckor och jag vet inte om jag nu igen ska ta upp ämnet??? Varför kan aldrig han göra det? Det känns som när man pratar så blir det bra ett tag och sen sämre igen. Jag älskar honom men vad ska man göra? Överlever en relation utan sex? Någon som varit med om liknande situation?

Ja, jag ha det , det är tyvärr så att jag vill mycket mer än fugan, så då får man tjata, menjag har börjat slutat tjata om det, nu har vi fått till det ca. 2ggr i veckan, det är väl ok, ibland vill jag mer då jag får mersmak av sex kan man säg , men att vänta flera veckor då kan jag förstå att du tycker det är jobbigt, hoppas det löser sig för dig. Skriv gärna, ha det bra!


Tråkigt att höra om dig och din fru men vilken tur att ni har kunnat pratat till en bra lösning. Om vi hade 2 gånger i veckan så vore jag glad. Skulle inte behöva 2 gånger i veckan men inte att det ska gå veckor efter veckor............ Vi pratade om det här om dagen då JAG tog upp det igen. Vi har ett annat problem i relationen som vi självklart måste lösa också som han då tog upp. Han tror på något vis att det ska lösa sig och att vi ska hitta tillbaka till varandra senare. Jag tvivlar dock på det även om vår relation i övrigt är bra. Just nu känner jag mig bara så less då jag inte hade en bra relation innan jag träffade min nuvarande relation vilket inte då var sex. Men om man lägger sexet på is ett tag och sen ska hitta tillbaka till det? Går det? Är det inte liksom dött då eller???


Kan inte alls ha sex pga värk i urinröret. Det fattas ett ämne som kroppen normalt producerar för att skydda insidan av urinröret. Har inte haft sex med min man på två år ....!!


Ett bra sexliv får man väl se som att relationen är bra för övrigt. Om det inte händer något, om ingen av er tar initiativ, så finns det all anledning att ta tag i saken. Hörs som ni har ett problem. Är din kille blyg? Är han rädd för att inte prestera tillräckligt bra? Föreslår att du tar första steget. Det är kanske det han vill. Människor har olika sexbehov. Ni är kanske för olika för att det ska kännas bra? I vilket fall tycker jag inte att du ska gå och fundera längre, utan gör något åt saken. Ni kanske behöver någon utomstående att tala med. Tror inte att du vill leva i en kompisrelation, eller hur? Det kan finnas flera orsaker till att han inte orkar=vill. Ni måste tilsammans utröna var taggen sitter. Lycka till!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons