Forum Sex & relationer


Priligy?

Hej, Jag har en fråga angående ett nytt läkemedel som heter Priligy och används vid problem med tidig utlösning, jag har själv lidit av detta under perioder och skulle nu vilja prova läkemedlet. Som jag har förstått det är det receptbelagt, min fråga är hur jag ska gå tillväga för att kunna köpa detta från apoteket? Ska jag boka tid hos en vanlig läkare som i sin tur ska besluta om jag får köpa Priligy? Jag har aldrig köpt receptbelagda läkemedel tidigare och skulle uppskatta lite hjälp. Vänliga hälsningar. Jamshid

Hej! Jag skulle gärna vilja veta detsamma. Är i behov av Priligy känner jag, har precis inlett ett förhållande och vill inte gå igenom samma sak i sängen igen.. Hur går man tillväga?


Man kan ju köpa Priligy på onlineapotek, jag har själv gjort det och det är inte olagligt som många påstår. Sök på google så hittar ni säkert nått.


Hyr tycker du att det funkade då Sveng? Hur lång tid tog det innan jämfört med när du åt Priligy?


Hej igen, I denna forumtråd har vissa inlägg raderats. Det är alltså INTE tillåtet att bedriva försäljningsverksamhet via Netdoktors community. Håll er uppdaterade om Netdoktors communityregler genom att läsa reglerna ovan.


Köp Zylocainsalva på Apoteket. Den är receptfri och kostar ca 29:- för en tub och den räcker länge. Zylocaisalvan verkar känselnedsättande men du bör använda kondom för annars blir också tjejen känselnedsatt i fittan och det vill hon kankse inte. Annars finns tabletters om heter Priligy som också finns på Apoteket. Dom är ganska nya och kom i April. Dom tar du ungefär 3 timmar innan samlag och dom förlänger med ca (medel) 3 och en halv minut. Överdosera inte då det kan förstöra dina svällkroppar.
Jag skulle börja med salvan om jag var du men du bestämmer själv. Mycket nöje! Lycka till
 


Hej! Har testat Priligy 30 mg (Dapoxetine 30 mg) och måste säga att det funkar. Kan hålla på längre med det. Ska testa 60 mg nästa gång. Problemet med dessa piller är ju att de är rätt dyra och man måste i princip planera några timmar i förväg att man ska ha sex, och det blir ju inte alltid riktigt som man tänkt sig.


Hej! För mig är det bästa priligy Det fungerar snabbt, jag har en kraftfull erektion som varar i 24 timmar genericmedstonorth.biz


Titta på: potenztabs24. se . Hjälp mig att kunna ge bra lång eller ibland en andra gång. Förlåt, jag är en student här i Sverige och jag lär svenska, skriva är inte så bra:-(


Habit;-) För att vi ska skriva Potens med z, dvs med s i Sverige

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons