Forum Sex & relationer


orgasm svårigheter

Jag är 58 år och man och jätte svårt att få orgasm. Jag försöker genom samlag men då jag tänker att det måste gå så slaknar den och fiaskot är ett faktum. Det är likadant varje gång. Hon säger att det inte gör något men jag blir depprimerad. Hon får jättelätt orgasm om jag smeker henne eller slickar, men jag kämpar och kämper men ingen orgasm. Det påverkar vårt förhållande negativt då jag aldrig känner mig nöjd. Om jag åndå kunde hålla kvar eb erektion hela tiden och vara en man men inte det heller. År det någon som har samma problem?

Jag har inte dina "problem", för jag är en kvinna... MEN min make har ännu värre problem än vad du har! Han kan inte få erektion överhuvudtaget, hur mycket vi än stimulerar varandra! Men om man verkligen älskar varandra så får erektionsproblemet inte bli en så negativ upplevelse så att du känner dig som om du inte "är en man"! Det finns så många andra sätt att uppnå sexuell njutning med varandra. Främst måste naturligtvis din partner ha total förståelse för dina s.k. problem. Smek varandra... Lek med varandra.... Kläm, sug, kittla varandra... Slingra ihop er.... Känn varandras kroppar... Berör din partner med dina fingrar.. Jag lovar att hon kommer att njuta av dig och dina "aktiviteter" - även om din "Vill-gott" strejkar! Om nu den verkliga kärleken och förståelsen finns. Och du, du ÄR en man!!! Ha bara inga stora Cassanovakrav på dig! Du och din kärlek till din partner är fullt tillräckligt! Njut av varandras nära närhet och innerlighet! Jag vet!! Och du.. glöm inte att smeka och suga hennes bröst..!


Hej och tack för svaret. Jag har inga svårigheter att få henne att njuta och få orgasm utan problemet är att jag själv inte känner någon njutning i penis vare sig hon smeker eller suger. Jag är hele tiden rädd för att den ska slakna och då skiter det sig. Det är som om känsla av njutning i penis försvunnit. Vet inte vad jag ska hitta på och det känns bara jobbigt och stressande inför nästa gång.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons