Forum Sex & relationer


Forumtråd: Olika sexlust i relation

Hade hoppats på att "fråga doktorn" - men verkar inte gå att ställa frågor om sex?

Men kanske är nån annan som kan ge lite råd...

För två år sedan, vid 31 års ålder, strax innan jag träffade min nuvarande partner, kom min sexlust tillbaka efter cirka tjugo års semester - och har sedan dess gett sig katten på att ta igen de tjugo åren som gått, verkar det som! Jag är konstant kåt, trots att jag äntligen hittat en sexleksak som faktiskt funkar för mig och ger mig orgasm, vilket jag ser till att få minst varann dag, ibland två gånger om dagen beroende på hur stark min lust är... Tycker bara att det ökar lusten!

Problemet är att min partner har ganska låg sexlust, och har alltid haft säger han själv. När hans sexlust är på hans normala nivå har vi sex en gång i veckan - när han är deprimerad eller bara allmänt less så blir hans sexlust nästan obefintlig och vi har sex en gång i månaden.

Jag vill SJÄLVKLART inte vara en sån partner som tjatar till sig sex och jag vill INTE att vårt sexliv ska vara baserad på "husfridssex", MEN om jag inte med jämna mellanrum subtilt (eller ibland mindre subtilt) försöker initiera sex, så skulle vi nästan aldrig ha det. (Det är för övrigt ganska förödande för mitt självförtroende varje gång jag försöker vara förförande och får nobben, men det förstår jag att jag helt enkelt får jobba på)

Min partner har själv uttryckt att han tycker att det är jobbigt att han inte "är på humör" och känner det som att han sviker mig (även när jag inte försökt initiera nånting, men det har gått ett tag så kan han säga det) och jag misstänker att det blir som en ond cirkel för honom...

Hur som helst, finns det några knep för att öka en persons sexlust? Finns några knep för en person att öka sin partners sexlust på ett sätt som inte är pressande för denna utan mer stöttande (och inte alltför självförtroende-dödande för den som försöker)?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons