Forum Sex & relationer


mitt älskade förhållande!

Jag har och min pojkvän har snart varit tillsammans i 1,5 år. Vi har haft det otroligt bra och otroligt struligt, precis som i alla förhållanden. Men nu har vi bråkat ordentligt i flera månader och i stort sätt allt startar på fyllan. Det är alltid jag som drar igång dessa bråk! Det värsta jag gjort var när vi hade bråkat ganska ordentligt och gick då hem till mitt ex vilket inte blev så bra då vi hade sex. Jag berättade detta för min pojkvän några helger senare (på fyllan) och det vart bråk pga av det, vilket är förståligt och jag var säker på att han skulle göra slut, men han ville ge det ett nytt försök! Allt var jätte bra tills nästa helg=nytt bråk på fyllan förstås och så har det fortsatt. vi gick och skaffade hund för att vi inte skulle dricka eftersom det bara blir bråk men i samma veva känner han att han inte står ut med att jag varit otrogen! Han ville göra slut och jag blev otroligt ledsen och sårad. Det gick ett par dagar och sedan ville han försöka på nytt. Det har funkat skapligt även om jag känner att det är något han döljer(vet inte om det är så men det känns så) tills igår då det vart ett par grogg och bråket startade igen. Han vill nu ev. göra slut och jag känner att jag antingen vill det eller så vill jag försöka igen med hjälp utifrån. Frågan är nu är det värt att försöka om han vill eller är det helt kört? Ska tillägga att i mina två tidigare långvariga förhållanden har samma problem uppstått men då inte bara på fyllan. Varför blir jag så arg? Vet inte ens varför jag blir arg ibland, kan komma helt utan anledning? Vad kan jag göra för att sluta med detta?

I och med att ni alltid bråkar på fyllan så kanske ni borde fundera på att skippa alkoholen?? I och med att den bara förstör. Sen borde ni ta det lugnt.


Låt mig säga så här: Jag har varit tillsammans med min make sedan jag var 14 år och det innebär att vi till dags dato varit ett par i snart 40 år. Vi har haft våra gräl javisst, men under dessa 40 år rör det sig om ett antal gräl som kan räknas på handens fingrar. Ingen otrohet har förekommit och alkohol i mycket måttliga mängder. Det bästa råd man kan ge ett par som så dåligt passar varandra som ni två verkar göra, är att bryta upp och först försöka bli ordentligt ansvarsmedvetna och vuxna för att därefter kanske hitta den rätte/rätta. Om man har en ilska man inte kan behärska så kan man med fördel kontakta en psykolog/terapeut för att få hjälp.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons