Forum Sex & relationer


Min sambos lust vs min lust.

Hej. Jag är 24år(kvinna) och min sambo är 30år(man). Vi har vart tillsammans i 3år och har haft ett problem under hela vårt förhållande. Det är nämligen så att jag vill gärna ha sex närsomhelst, gärna flera gånger per dag. Min sambo kan få lust 1-4gr i månaden om jag har tur. Ser ni problemet? Vi pratar om det och vi har försökt lösa det på olika sätt. Men det slutar i att jag ligger själv i sängen och försöker slappna av och ha en skön stund. Jag är trött på att tillfredsställa mig själv. Jag vill ha min älskade i mig. Han känner sig äcklad av att pula mig eller gå ner på mig. Han har även "kladd noja" vilket resulterar i att han även kan känna stor olust till att ha samlag eller sexuell kontakt med mig. Han ställer sig även i duschen efter samlag så fort vi är klara vilket jag kan ha överseende med. Men återigen har kan jag få det här att fungera?? Snälla hjälp.

Hej, Jag har nästan samma problem, men det gäller att vara öppen för sin sambo och tala ut ordentligt, var ärlig mot han, berätta hur du känner.


Hej. Jag har liknande problem och min fru vill inte lika ofta som jag. Hur ska man göra då? Vi har pratat om det, bråkat med för den delen. Hon vill inte lika ofta. Jag kan känna mig upphetsad om man haft sex ena dagen, så kan jag vara sugen dagen efter medmen inte frun. Är det en sjukdom tror ni?


Hej! Intressant att läsa denna tråd eftersom även jag känner igen mig. Min man tycks helt ha tapapt sexlusten och inget gör mig mer irriterad. Vad ska jag göra?!?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons