Forum Sex & relationer


Forumtråd: Min pojkvän jobbar med sitt ex

Hej!
Min pojkvän och jag har varit tillsammans i snart ett halvår och det fungerar jättebra. Nu de senaste veckorna har det dock dykt upp en sak som gör mig orolig. Min pojkvän har börjat sommarjobba med sitt ex. Han pratar mycket om hur bra det går för dem att prata och samarbeta och att det inte alls blev så stelt mellan dem som han trodde att det skulle bli. De äter lunch tillsammans på jobbet varje dag och här om dagen stod de tillsammans och väntade vid busshållsplatsen och pratade i en halvtimme. Hon väntade på sin buss och han väntade på mig.. Han lägger även ut bilder tillsammans med sitt ex när de har möten osv. Jag hade inte varit lika orolig om deras förhållande hade tagit slut pga. att de inte hade några känslor kvar för varandra men istället slutade det rakt av när de tyckte väldigt mycket om varandra eftersom att hans föräldrar tyckte att de gick för fort frammåt när de var så unga. Nu är jag rädd att de ska hitta tillbaka till varandra och vilja prova en gång till, nu utan att föräldrarna sätter stopp för att de är för unga. 
Min pojkvän har även börjat snapchata mycket med två andra tjejer från jobbet och de skickar snapchats till honom hela tiden.. En av dem satte sig även och ritade av min pojkvän då hon tyckte att han hade så fina ögon. Det känns fel att be honom sluta då det är klart att han får ha tjejkompisar osv. men det känns också väldigt jobbigt för mig att en av dem är hans ex samt att de är så väldigt på honom hela tiden och att han inte störs av det. När vi träffas frågar han inte längre hur det är med mig och vad jag har gjort utan han börjar direkt prata om jobbet och vad han pratat om med de olika tjejerna och hur kul de har.
Jag tycker att vissa av tjejerna är lite flörtiga och på honom då de ger honom komplimanger och skriver till honom sent på kvällen/mitt i natten och de tycker också om att prata med honom om sex.
Jag vet inte alls vad jag ska göra.. Jag vet bara att jag mår väldigt dåligt över detta och att jag kommer gå och oroa mig hela sommaren om det inte slutar..
Hur hade ni reagerat om ni var i samma situation? Gör tjejerna fel som är så på honom trots att de vet att han har flickvän?
Tacksam för svar och hjälp! 

Jag tycker din pojkvän gör fel som verkar uppmuntra tjejerna. Om du stör dig på detja bör du ta upp det med honom och berätta att du tycker det känns jobbigt.
Ignorerar han detta så prioriterar han inte dig tillräckligt mycket och jag skulle överväga att lämna honom.
Lycka till
Dr L

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons