Forum Sex & relationer


Min man har dålig sexlust

Jag har levt ihop med en man i fyra år. Jag är 44 år och han 47 år. I början av relationen, typ första året, hade vi sex ofta. Sen blev det lite glesare, typ 2 ggr/veckan. Nu senaste året är det ungefär 2 ggr/månaden. Jag skulle gärna ha sex lite oftare, men min man har inte lust. Tidigare tog jag ofta initiativet och hjälpte honom att få till lusten. Men det har jag slutat med nu. Det blev inte alltid jättebra. Nu är det helt hans lust som styr. Själv är han inte bekymrad eller grubblar över att lusten har blivit glesare. Han är inte någon grubblande typ. Hans filosofi är att "det blir när det blir". Vad jag känner eller vill är inte viktigt för honom. På direkt fråga svarar han att han tycker det är viktigt hur det är för mig. Men bortsett från de gånger vi just älskar märker jag inte av att han bryr sig som min lust. Exempelvis vill han inte smeka mig eller göra det skönt för mig när han själv inte har sexlust. "Jag kan inte tvinga mig att göra något jag inte har lust med" säger han. Det betyder att han aldrig ens rör mitt könsorgan utom när vi älskar. Han gillar inte att ligga och kela och nojsa utan att det blir sex. Jag har försökt, men han vill inte helt enkelt. Jag försöker acceptera att det är så han är, men jag kan inte låta bli att känna mig ledsen och sorgsen. Ibland även förbannad. Tyvärr tänker jag emellanåt lite för mycket på sexlivet. Tex. "undrar om han har lust ikväll?" och "i morgon bitti kanske vi kan älska, då har vi ju sovmorgon". För det mesta är det lönlösa tankar. Att prata om problem är inget som min man gillar, speciellt inte om sexlivet. Under hela vårt förhållande har jag då och då tagit upp och pratat om hur jag känner kring sexlivet. Men det slutar alltid med att jag blir avspisad med att "jag vill inte prata". Annars har vi ett väldigt bra och tryggt förhållande. Och vi har mycket fysisk kontakt till vardags och har det bra och roligt ihop. Är det någon som känner igen sig? Man eller kvinna? Finns det något jag kan göra för att det ska bli bättre? /Både lycklig och ledsen

Problem med lust o förmåga som man kan åtgärdas!
Jag är också man och i ungefär samma ålder. Detta problemet är knepigt för man märker inte speciellt mycket själv. Sexlusten, eller lust för och längtan efter sex bara minskar. Dvs inget man saknar själv, även om partnern kan göra detta.
Jag var singel o det spelade inte så stor roll, men när jag träffade en ny tjej då blev de problem!
Första jag gjorde var att gå til doktorn och kolla testosteronhalten, men de var inget problem med det. Jag provade lite olika naturmedel och äter nu x-travital. De fungerar! Efter ca en vecka, så kom lusten tillbaka. Vi pratar inte förmåga, utan längtan efter sex och närhet. Före tabletterna var man som en kastrerad katt, dvs nöjd med att bara ligga framför spisen (tvn i mitt fall), men med tabletterna så blev det skillnad. Jag blev mitt gamla jag. I mitt tycke är det för tidigt att tappa lusten i sena 40 åren så detta blev räddningen.
Nästa sak är förmågan som också kan ändras på äldre dagar (är 50 nu). Även om man hade lust så fick man skynda sig, eftersom de inte gick att hålla på speciellt länge med partnern innan de blev omöjligt att fortsätta så att säga. Tjejen trodde de var fel på henne och jag blev frustrerad själv. Äter nu ett annat naturmedel som heter Erekton som funkar ok. De blir ingen jätteskillnad, eller att man får stånd i timmar, utan det förstärker det naturliga och gör att det håller sig som de ska längre.
Jag låter som en reklam för naturläkemedel, men så är det inte. Jag berättar vad som fungerar för mig. Jag gissar att det finns män som provat allt vad medel som finns och kanske blir frustrerade och livet blir allmänt jobbigt. Så kanske bra att få höra nått som faktiskt fungerar för någon annan.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons