Forum Sex & relationer


Konstig...

Mmmm mitt x och jag har träffats och pratat ordentligt igen efter ett 2mån. Jag började prata(hon har haft ett flyktbeteende) och fick en del svar. Hon vet inte varför det är slut riktigt...hon har varit "motorn" i förhållandet och tagit "för mycket ansvar och till slut orkade hon" inte riktigt.Grejen är att HON vill ta ansvar och styra upp ALLT.Det vet hon och det har vi pratat om. Allt hände så snabbt,hon började bara gråta en dag och sen var det slut typ.Hon ville även att "det skulle hända nåt". Hon kanske "gör det största misstaget i livet,men det kan ju hon inte veta" sa hon oxå.Hon ska flytta "men det kommer att bli ensamt" sa hon. Hon "är van att ha någon" sa hon. Vi har 2 hundar som hon har tagit avstånd från för att hon "trodde att jag inte ville träffa henne". Tvärtom!!!jag har försökt att lappa ihop förhållandet hela tiden och det vet hon.Jag har hjälpt henne att flytta till och med!NU vill hon (efter att jag hela tiden velat)träffa hundarna och så. Vi har sagt att vi även kan ta en fika då och då i hennes nya lght.Hon kan "inte gå ut och festa för då kommer hon att träffa mig och då kommer hon att gråta hela kvällen" sa hon.Hon säger så konstiga saker....Hon "skulle ut och festa och träffa killar och det kvittade om det blev tillfälliga kontakter typ KK" sa hon. Fan vad jag blev sårad!!!!!!!!!Jag tog upp det med henne men "det var inte meningen att såra" sa hon.Bullshit säger jag. Jag var inne på hennes jobb idag och när hon såg mig så vände hon på en femöring!! Jag letade efter henne men hon var som bortblåst!! Jag fick senare ett sms om att hon såg mig men pratade i telefon typ.Hon skäms verkar det som... Hon har gått med på att ta en julfika imorgon...så hon vill ju träffa mig! Jag blir så fundersam på vad hon håller på med???I början så var det även en annan kille inblandad,jag har frågat om det är något med honom men det är det inte säger hon.Hon VILL träffa mig,hon VILL träffa hundarna. Varje gång vi pratat så har hon gråtit.Hon har funderat på familjerådgivning men en röst inom henne sa nej nej nej.Jag kan ju inte släppa henne!!Jag kan ju inte stänga av mina känslor.Vi har varit ett par i över 7 år.Sååå svårt. Mvh julius

Käre julius! Misstänker att hon både vill ha kakan och äta upp den. Jag känner inte henne, men en spontan känsla är att hon har träffat någon annan innan ert förhållande tog slut. Hon beslutade sig för att göra slut för att hon har skuldkänslor. Troligen var "den andre" ett misstag, men hon kan inte leva tillsammans med dig för att hon känner att hon har svikit dig. Kanske är det därför som hon har svårt att se dig i ögonen. Kan ha varit någon på hennes jobb, eftersom hon inte ville att "den andre" skulle se er och börja ställa massor av frågor. Jag tror att hon är osäker på om "den andre" är något att ha, hon vill inte besluta något än. Jag tror att hon älskar dig, men kanske har en romantiserad bild av "den andre". Om du orkar, håll ut..ge henne lite tid att acceptera sina eventuella felsteg, så får hon kanske modet att berätta allt för dig.


Håller nog med skorpio ! Men kanske du ska strunta i henne ett tag så att hon får andas lite och kanske komma fram till vad hon egentligen vill. Dessutom så får hon chansen till att sakna dig om du håller dig borta och förmodligen kommer hon nog då undra vart du tagit vägen och tar väl då antagligen kontakt med dig. Om ni inte redan har löst er situation så önskar jag er LYCKA TILL !!! // AngieFibromyalgi.


Hej! En del av mig vill strunta i henne tills hon hör av sig...en del av mig vill smida medans järnet är varmt....Tycker det inte är fel att skriva,säga vad man tycker...bara man inte är för "på".Ett eller 2 sms i månaden är ju ganska lagom....men jag kanske struntar i henne nu d är nog det bästa!?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons