Forum Sex & relationer


jag kan inte få orgasm

Hej Jag vet inte vart jag ska börja. så jag skriver väl kort. Har varit med om sexuella övergrepp. Har en partner nu, men kan inte få orgasm. Jag har försökt skita i det, men jag är 27 år... och har aldrig fått njuta av sex. Jag kan på egen hand om jag försöker, men oftast är det.... bilder ...hemska bilder jag tvingar mej själv att njuta till. Jag har gått i terapi. länge. jag orkar inte längre. detta är inte det enda som är jobbigt, men... jag känner mej bara så jävla sjuk. kan inte prata med någon om detta. utöver allt, så trots mycket terapi, vill jag inte leva längre. allt är hela tiden en kamp. men nu har jag även nästan slängt ut min sambo. jag hittar på fel. vill inte prata. han vet, men tror inte han förstår. gud. jag är nog helt störd. förlåt. störd. svara inte. jag vet. hemska och dumma kommentarer, snälla skriv inte det. gud.

Kan se på dina sista meningar att du har lätt för att framkalla ångest. Du ska veta att det är okey med ångest efter att man blivit utsatt för sexuella övergrepp. Du har väldigt svårt att gå vidare vilket är normalt. Nu vet jag inte vad du blivit utsatt för men många känner stress långt efter övergreppet. Saker som kan underlätta bearbetandet av den traumatiska upplevelsen är att prata om det. Att polisanmäla är ett mycket viktigt steg för att man själv ska känna att man själv inte gjort fel (jag vet inte om du inte har anmält). Det är svårt att döva sådan svår ångest, det är dock att föredra att möta ångesten för att få en känsla av lättnad. Prata med någon du litar på till 100 %. Det du pratar om kan i princip handla om dina känslor om saker och ting. När det kommer till ditt nuvarande sexliv vill jag tipsa om att inte ha krav på dig själv när du har sex. Tänk inte på orgasm, tänk inte att du måste få det utan slappna av, när du lyckats slappna av och ha kravlöst sex så ska nog njutningen komma igen efter hand. Det kan dock ta tid, men låt det ta sin tid.


Allt jag kan säga till rara du,,du måste lära dej att slappna av....en orgasm kommer när du känner dej trygg,,när du är avslappnad å tillåter dej att njuta. Tycker inte alls du ska fokusera så mycket på det,,börja i rätt ände...börja må bättre,,lär dej tycka om dej själv och börja leva igen...om du vill ha sex så njut av hela samspelet och tänk inte på orgasmen,den går aldrig tvinga fram...snarare blir det svårare när det finns där hela tiden...acceptera det som har hänt,,nu är en ny tid,,en framtid som du själv kan styra,bestämma över...låt andra lyssna till dej,ta emot hjälp och förståelse,,tillåt dej att vara glad och låt någon älska dej. Hoppas å önskar dej det allra bästa.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons