Forum Sex & relationer


Jag är attraherad av en annan man!

Jag är gift med en jättebra man, har två barn och har det bra på alla sätt. Både i relationen och samlivet. Men... Vi umgås med ett annat par med barn sedan något år tillbaks. Både kvinnan och mannen är jättetrevliga och vi gillar dem verkligen. Men mannen där och jag vi trivs så extra bra ihop, har extra roligt med samma humor och "connectar" verkligen. Jag är dessutom fysiskt attraherad av honom, han ser så bra ut i mina ögon och vi har så mycket gemensamt, mer och mer upptäcker vi. När vi ses kramas vi alltid, även kvinnan men när han kramar mig kramar han så länge och vill verkligen hålla kvar mig i sin famn. Men så här FÅR jag ju inte tycka och känna! Jag har inga planer på att lämna min man, inte alls. Men kan ändå inte låta bli att fundera på den här mannen, jag drömmer om honom ibland och tänker på hur det skulle vara om det var han och jag. Men hur ska jag göra? Inget alls antar jag?

Gör ingenting...


Hur pass väl känner du din man? Om ni verkligen står varandra nära, så prata med honom vid rätt tillfälle. Ärlighet tjänar man på i 95% av fallen. Jag tror det du känner är ganska normalt och du kan prova att se det som en test på din karaktär. Egentligen finns det ju många människor man kan attraheras av, det är hur man hanterar det som avgör.


tack för era kloka svar! Det är nog som ni säger, jag ska låta det vara och inte göra något. Jag vet ju det men man blir ju ändå lite fundersam ibland. Jag har en bra och öppen dialog med min man och skulle nog kunna prata med honom. Kanske inte säga precis allt jag känner men att säga att jag tycker att den här mannen är trevlig, attraktiv och intressant. Jag antar att jag bör betona att det inte är mer? Ja det är ju det där hur man hanterar det som är verkligen känns som det stora provet av min karaktär. Och framför allt, jag vet ju inte riktigt om det jag känner att han känner stämmer. Antagligen känner han som jag. Att han har det bra och det inte är mer än en attraktion.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons