Forum Sex & relationer


Forumtråd: Hur ska jag göra för att få henne mer intresserad?

Hej!
För ungefär 1 år sedan så träffade jag en tjej på en fest.
Jag vet inte om jag är ute och cyklar nu men jag fick en känsla av att hon visade lite intresse. Jag fick hela tiden ögonkontakt med henne, hon var alltid på samma ställe där jag var, hon föreslog att bara hon och jag skulle gå iväg en bit från festen, när festen hade börjat lugna ner sig så satt alla inomhus och glodde på sina telefoner förutom jag som satt ute i en fotölj och bara tog det lugnt. Då kommer tjejen ut och sätter sig hos mig och vi börjar snacka lite.
När hon sen skulle åka hem så följde jag och några andra killar henne till platsen där hon skulle bli upplockad. När hon sen skulle åka så började hon med att ge de andra killarna en kram.
När hon tillslut skulle krama mig så stannade hon upp och log mot mig innan hon kramade mig också.
Tre dagar senare så får jag ett sms där hon frågar vad jag ska göra i helgen och om jag ska på festivalen som gick i staden då.
Jag blev så osäker och nervös för jag hade aldrig varit med om att en tjej försökte ta kontakt med mig.
Jag svarade väldigt stelt och kortfattat vilket säkert fick henne att tro att jag inte var intresserad. Så allt dog efter ett tag.
Jag ångrar detta så sjukt mycket i dagens läge. Jag känner mig så dum så att jag verkligen hatar mig själv.
Redan vid första ögonkastet så visste jag att hon var min drömtjej men endå så sabbade jag kanske allt.

Vi har träffats på andra fester men då har vi inte gjort annat än att prata som vänner. Men jag har ändå tyckt om henne då.
För ca 1/2 månad sedan så samlade jag allt mod jag hade för att börja skriva med henne. Vi har nu haft kontakt i snart 2 månader. Jag frågade om hon ville följa med och spela lite golf en kväll. Det blev hon jätteglad över och när vi väl var där så var det jätte trevligt.
Ungefär 1 vecka senare så kände jag att jag bara måste berätta att jag gillar henne. Jag vet att det var för tidigt för att berätta det men jag hade ju hållit det inom mig i nästan 1 år.
Men iallafall så skrev jag till henne och berättade att jag tycker om henne. Hon svarade med att hon själv vet att hon inte brukar trivas i förhållanden på grund utav två väldigt taskiga förhållanden innan. Och hon skrev att hon behöver väldigt mycket tid för att tenka och landa i sig själv men hon hoppas att vi kan va goda vänner.
Självklart blev jag besviken men samtidigt så hade jag inte förväntat mig att hon skulle börja gilla mig på direkten.

Jag kände att jag inte ville ge upp bara för det där.
Vi fortsatte att hålla kontakten och några veckor senare så bjöd jag ut henne på middag. Vi satt på resturangen i nästan 3 timmar utan att det var tyst i 1 sekund.
Allt flöt på så bra och det kändes väldigt skönt.
Efter ett tag så kände jag att hon ändrade på sitt beteende. Hon började pilla med håret väldigt mycket genom att virvla håret runt fingret, hon kollade mig djupt in i ögonen och log, hon skrattade åt saker jag sa men som egentligen inte var roliga, hon började öppna upp sig och prata om djupa saker och hennes åsikter, hon berättade för mig att hon gillar att prata med mig för hon känner att jag lyssnar och bryr mig, hon berättade att hon känner att hon kan berätta hennes åsikter utan att jag ser ner på henne.
Och när vi skulle gå från resturangen så gick hon väldigt nära mig.
Några dagar efter middagen så berättade en kompis till mig att han hade pratat med två tjejkompisar till tjejen som jag bjöd ut. De hade sagt att det är synd att det inte finns fler killar som mig.
Men efter middagen så har jag fått en känsla av att hon nästan undviker mig. Det tar ovanligt lång tid för henne att svara. Och det får mig att på något sätt känna mig jobbig.
Men några veckor efter middagen så frågade jag om hon ville åka och spela minigolf. Men hon svarade och sa att hon tyvärr var upptagen i helgen.
Och det får mig att tro att allt är över nu.
Hur ska jag göra?

lägg några benzos i hennes kaffe så går hon med på allt

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons