Forum Sex & relationer


Hon vill snacka...

Jag har skrivit tidigare om mina problem.Min tjej stack och "visade" upp en ny nästan direkt...jag blev knäckt igen.Jag har kämpat på som en stolle för att må bra igen(psykolog besök bla) och känner att det går framåt.Har tidigare berättat om att hon skriver på facebook om henne o hennes nya och hennes glada/härliga liv.NU hörde mitt ex av sig och vill snacka??Jag blir tyvärr väldigt fundersam....har ju fortfarande känslor kvar.Förstår inte....först fly,fly,fly sen såra,såra,såra och nu vill hon prata???? Ska jag bara "glömma" det hon gjort emot mig? Jag kanske tänker fel?men jag kommer definitivt inte framåt om hon o jag ska ha kontakt.Hur göra?

Hej, hur är det med dig? jag var med om en liknande sak för ca 12 år sen. Min dåvarande tjej stack o träffade en annan, jag träffade min nuvarande fru ca 3 månader efter att det hade hänt, då dök mitt ex upp efter ca 4 månader och ville ha mig tillbaka o att vi skulle försöka för vår gemensamma dotter som då var ca 7 månader, men jag sa nej o har inte ångrat det, jag tappade alla känslor för henne efter att hon varit otrogen mot mig. Hoppas du kan välja rätt o jag önskar dig lycka till med det. Det kanske är bäst för dig själv om du försöker glömma henne? Jag vet, man känner sig sviken, men det går över, det finns andra som är värda ens kärlek. Jag önskar dig lycka ill. Ha det bra!Skriv gärna om du vill. MVH! Tommy


Hej Julius! Jag håller med Tompas det är nog bra för ditt eget bästa att gå vidare. Som det låter när du skriver så tror jag "tyvärr" att hon varit otrogen mot dig! Jag har själv blivit bedragen i mitt tidigare förhållande och det är inget jag önskar ska hända någon annan. Idag är jag gift med en underbar man och har gott vidare. Så mitt råd till dig GÅ VIDARE hon är inte värd dig!!!!!! Ingen kvinna är värd att må skit för det finns andra det kan jag lova dig... Lycka till vännen och ge inte upp. Kram kossarosa


Jo det är nog rätt att försöka "glömma" henne.Vi hade 7år ihop så det är inte lätt....Problemet jag har haft hela tiden är att försöka förstå henne och hur hon tänker....vilket är omöjligt!! Jag svarade henne att hon kunde glömma ett snack.....vill hon nåt så får hon väl kämpa lite!?Jag tänker så här:Vad vinner JAG på ett snack?Vad tjänar JAG på det? Jag kommer hela tiden fram till att jag tjänar ingenting på det.Att hon har dåligt samvete eller vill prata av sig är ju hennes problem...varför ska jag "hjälpa" henne?Som man bäddar får man ligga!Kommer väl aldrig att förstå varför hon vill ha kontakt/snacka.....så mycket som hon sårat mig så tycker jag det är sååå fräckt bara! Tack för svar/stöd! Det värmer!//J


Japp då kom dagen....ex har blivit dumpad....hahahahaha Men gräset ÄR inte grönare....och är man inte färdig med en tidigare relation så är det dömt att misslyckas. Hon ringde till en gemansam bekant och snacka mycket om hundarna vi har(men som hon fullständigt gav fan i när hon drog)och hon var nyfiken på mig och vem jag träffa nu..... hade hon gått vidare dumpad eller ej så hade hon inte brytt sig. Men NU går det bra! Vad håller hon på med??


Man vet inte vad man har föräns man förlorar HELT, klart att exn har "koll" på ens marknad. Säkert en enorm tröst för hon att du går runt och är singel... nu är hon väl besatt av dig på ett helt annat sätt.


Bra där. Alltså, om hon verkligen ångrar sig och saknar dig så gör hon nog det om någon månad också. Och om hon har något viktigt att säga, som skulle förändra något, kan hon skriva. Grejen är att du hatr gått vidare och jobbat med dig själv, och känner dig stark, och då blir du genast mer attraktiv i hennes ögon, men jag vet ju ine varför det tog slut mellan er, om ni sårat varandra etc, men hade hon velat dig väl hade hon inte visat upp en ny när du var nere, utan varit din vän ett tag tills ni funderar över er två?


Det var hon som ville va vänner,men istället så letade hon nya kanditater och hittade en givetvis.Fult gjort! Ja,saknar hon mig nu så gör hon det sedan med.OCH jag har blivit stark och mycket mer självständig sedan hon stack!Jobbat med mig själv,sökt info via nätet+går hos psykolog. Det tog slut pga dålig kommunikation mellan oss.Det är givetvis bägges fel men efterspelet kunde skötts bättre från hennes sida. Jag blir fundersam när hon söker info (via omvägar)om mig och "våra" hundar...och det känns som om det rinner ut i sanden,jag ignorerar,spelar "kall" och hon söker info och ignorerar. Men jag har gjort mer än vad som krävs,jag försökte få henne tillbaka,ända tills hon visa upp den nya.Så bollen ligger hos henne.Vill hon nåt viktigt så kan hon skriva,messa osv... Det bästa jag kan göra är väl ändå att leva mitt liv,må bättre så inser hon kanske sitt misstag?Låta henne fundera/värdera mig...(?)


Följ ditt hjärta vad säger det till dej...Ja eller nej``````???föjl vad det säger


Mitt hjärta.....säger kanske,kanske. Känns även som att om JAG tar kontakt så visar det att hon kan göra vad hon vill och att jag "förlåter" det.Men det är kanske stoltheten som spelar mig ett spratt?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons