Forum Sex & relationer


Hjälp, vad säger man?

På lördag har det gått två veckor sedan vi gjorde slut. Vi har inte pratat än, jag tycker det är dax. Jag är livrädd för att han redan har någon ny i tankarna som han vill träffa. Jag vill att det ska bli vi igen, men vågar inte hoppas. Vad säger man? Alla korten på bordet, eller ska jag vänta längre? RIsken är att han går vidare är ju strörr ju längre jag väntar. Men alltså, hur snabbt går man vidare generellt? För mig tar det minst 6 mån, men antar att inte alla är så? Berätta om hur du funkar!

Ja du,tyvärr blir det ett spel, ett dåligt spel av en separation.Vänta eller inte....höra av sig eller inte. Min erfarenhet säger att man ska försöka skita i ex och se framåt för sitt eget bästa. Hör man inte av sig eller ses så börjar exen så småningom undra,och de kanske inser att gräset inte är grönt eller så kanske de börjar sakna en.Om man går vidare så gör man sig själv en tjänst och exen ser att man mår bra och klarar sig utan dem.De börjar och fundera....


Tack! Separationen är en följd av att jag inte förstått vad han har fått det han behöver av mig, som gärna hade gett om jag förstått vilka de var. Jag går i terapi nu, och jobbar på att bli en bättre människa. Mindre manipulativ, kontrollerande kritiserande. Det har jag berättat för honom att jag tänker på honom och att jag hoppas han vill träffa mig lite längre fram när terapin börjat verka. Saknar honom varenda sekund och minut. :F Kanske borde jag berätta det också?


Jag tycker inte du ska säga det.....tycker du ska tänka på dig själv,bli en bättre människa,utnyttja terapin och försöka se framåt.Så småningom ser ditt ex detta och älskar han dig fortfarande så inser han sitt misstag. Jag har själv varit på botten,ångrar djupt att jag inte klippte banden direkt,jag boostade bara mitt ex självförtroende genom att göra mig påmind och ville ha henne tillbaka.Istället fixa hon en ny karl hade då både mig och honom för sin bekräftelse mani.När hon visade upp den nya för mig så klippte jag banden och ett par veckor senare.....hörde HON av sig! Kolla gärna min tråd,heter Lämnad.... Ge gärna synpunkter.Varsågod förresten.


Sorry...Min tråd heter "Hon vill snacka...."


Tack Julius, du har så rätt. No more boosting. Jag har förresten annat att göra, och det finns fler fiskar i sjön. Dessutom skulle det ändå inte funka om vi träffades nu eftersom jag inte kommit dit med mig själv som jag vill. Ska själklart kolla inte din tråd!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons