Forum Sex & relationer


Hjälp, har jag potensproblem?!

Nu är det så att jag helt plötsligt inte kan få ordentligt stånd längre.
Jag märkte det i onsdags (igår) när jag strulade men min tjej, den blev inte så hård som den brukar vara, vilket kändes jättekonstigt. Så när jag sedan kom hem så provade jag att runka för att se om det fortfarande va så, vilket det va. Den blir inte alls lika hård och stor längre, däremot är det inga problem med själva utlösningen. Men vad jag minns så va allt normalt förra veckan. Och har aldrig någonsin haft problem med erektion förut.
Får fortfarande morgon/nattstånd och vanligt stånd när jag blir upphetsad. Saken är den att den blir inte lika hård och stor längre, och ståndet försvinner fortare än vanligt.
 
Lite kort info om livsstil
Jag har det väldigt stressigt i skolan och ligger efter i en del saker som jag ständigt får skit för utav läraren. Jag har dåliga sömnvanor och har väldigt svårt att vakna på morgonen. Däremot tränar jag väldigt mycket, men precis innan jag upptäckte erektionsproblemet så hade jag haft en paus från träningen i 4-5 dagar. Jag har även börjat röka (John Silver) mycket mer den senaste månaden och tar ofta 2 cigg direkt efter varandra, men röker aldrig mer än ett paket om dagen, brukar köpa ett nytt paket varannan dag. Har även börjat med nytt proteinpulver "Serious Mass" och börjat ta "Kreatin" för att kunna höja träningen ytterligare en nivå.

Hej!Jag hade en gång samma problem, men en dag hittade jag kamagra, har detta läkemedel gett mig allt som du behöver, tack till dem som uppmuntrade mig att använda den http://healthylife-euro.com

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons