Forum Sex & relationer


Han vill sällan...vad göra?

Jag & min sambo har problem i sexlivet. När vi väl har det så är det underbart men problemet är att vi, enligt mig, har det för sällan. Vi har varit ett par i 7 år och är nu 25 & 26 år. Mao unga och dessutom barnfria. De senaste åren har lusten minskat succesivt för honom, i synnerhet det senaste halvåret. Vi har sex kanske 1-2 gånger i månaden nu och det stör mig otroligt mycket. Jag har tagit upp det med honom ett par ggr men problemet är att han tycker jag gör en höna av en fjäder och att det nog blir bättre utav sig själv så småningom. Jag tycker istället vi borde göra ngt så att vi vänder på den onda cirkeln men jag vet inte vad och jag vet inte hur jag ska få honom att inse det. Oftast är jag som tar initiativ och han som inte har lust och jag har lite tröttnat på att ta initiativ eftersom jag känner mig ensam i att försöka hålla lågan vid liv, vilket får mig att också ha sämre lust. Jag vet att han runkar och har kommit på honom att titta på lättklädda tjejer, vilket får mig att känna mig oattraktiv och ledsen - då han tydligen har lust men inte till mig. Han säger att han tycker jag är sexig och att han älskar mig & min kropp och att det inte går att jämföra lust till sex och tillfredsställa sig själv. Jag vet inte vad jag ska tro. Innerst inne tror jag honom när han säger att han är attraherad av mig men eftersom han sänder ut dubbla budskap blir jag väldigt förvirrad. Han ger mig ofta komplimanger, tar på mig, stöttar mig och finns för mig. Vad ska jag göra? Det fungerar uppenbarligen inte att prata med honom, jag tror det bara gör det värre eftersom han känner sig pressad.

Jag kan inte hjälpa dig men lider av samma problem. Jag och min pojkvän har bara varit tillsammans i ett halvår och borde vara nykära. Denna vecka blir det 0 ggr då vi inte ska ses i helgen. Igår hade vi sista natten ihop för denna vecka men han ville inte. Jag blev jättearg. Det är alltid samma visa, han är för trött. Jag gjorde slut. Idag känns det inge vidare.. :(


Jag och min sambo har varit tillsammans i 5 år och har precis samma problem. Liksom du funderar jag på om det är något som är fel, eftersom han inte vill. Vi har pratat om det flertalet gånger, och han säger ungefär likadant som din kille. Jag blir tokig! Personligen har jag alltid varit emot detta med otrohet och jag tycker inte att man ska ha andra på sidan av. Plötsligt har jag nu det senare halvåret upplevt att jag attraheras kraftig av andra män som ger mig uppmärksamhet. Det är jättejobbigt! Jag tror att sex är en så stor del av relationen att det måste fungera. jag känner mig bara som en sådan otacksam människa! Min kille stöttar mig i allt jag tar mig för, han är snäll, social och har alla egenskaper som man kan önska, det känns ytligt att göra slut på grund av för lite sex! Risken är ju bara att man tar igen det på sidan om, och många människor blir sårade. Som KakanP sa, jag kan inte hjälpa dig med din relation, men du ska veta att du inte är ensam!


hjsan! jag omin sambo har också sex med längre intervaller emellanän tidigare. jag saknar intimiteten och närheten.. kan va så att det kasnke är jag som har stort behov utav sex? men tror hon är otogen att hon ev har en annan....? försökt föra det på tal, men då blir hon så arg på mig att vi inte kan diskutera vidare.... "tears are falling, not of joy"

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons