Forum Sex & relationer


han kommer inte in i mig

För ungifär ett år sedan förlorade jag min oskuld, hade sex ett antal gånger där efter men har nu haft ett uppehåll. Nu är problemet att det gör skitont när han ska komma in i mig. Jag vill verkligen, och är riktigt upphetsad, men det går inte. Han kommer in en bit, men smärtorna gör att jag inte kan fortsätta. Det gör ont i några dagar efteråt, när jag sitter på vissa vis eller när jag ska kissa. Jag undrar varför det inte funkar? Vi har testat flera gånger med minst en månads mellanrum, och testat spontant så att tanken på att det inte funkade förut inte finns där. Jag skulle vara tacksam för svar.

Har samma problem!!


Det handlar väl mest om att han är stor och du är trång, det ni kan göra är att du tar massa barnolja eller glidmedel och smörjer in dig och killen väldigt mycket, sen så får han försiktigt föra in den. Jag var likadan efter jag har blivit oskuld, jag har haft sex väldigt mycket och upplever så fortfarande ibland. Det är för jag är väldigt trång som person, men jag brukar suga av killen och för med mycket saliv som jag sedan smetar in kuken och sedan brukar jag själv ta kuken och föra in den sen så får killen bara ta det jävligt försiktigt och sen får man härda lite. När man brukar komma igång går det bra och det är jätte skönt. Sen måste du slappna av. Det kan hända att du spänner dig när det tar emot och då när han trycker spänner du dig ännu mer för det gör ont..


De flesta har nog någon gång varit med om obehaget. Sex handlar mycket om att slappna av. Lyckas man med detta så funkar allt automatiskt.


kan även vara Vestibulit, det du beskriver låter som det !


Länge sen frågan ställdes, visst... men utifall att någon mer är i samma läge:
Låt killen göra annat först, och inte bara yttre smekningar. Om han slickar fittan, och samtidigt (varsamt!) smeker/känner efter inuti med fingrarna märker han om det är mjukt, vått och välkomnande eller inte. Helst ska han kunna få dig till orgasm på det viset, men åtminstone bör det bli ordentligt mycket blötare. Går det inte ändå så ta det lugnt och visa annan ömhet. Stress och prestation får aldrig finnas på världskartan  ;-)
Om det "tar emot" så finns få bra genvägar. Som mest har jag varit med om att det tagit en dryg månad innan vi kunde ligga helt och hållet med varandra, men efter ovanstående så gick det bättre  :-)
 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons