Forum Sex & relationer


Han boka möten med andra

Skulle behöva hjälp. Min man har kollat och kontaktat kvinnor på olika sex sajter under en tid. Han har bokat upp möten med flera. När jag konfronterat honom säger han att han aldrig träffat dom. Det är spänningen han söker. När det väl kommer till kritan avboka han allt.
Han byter lösen i sin mobil ofta. Så jag ser ju inte allt. Men för ett tag sen ringde han en kvinna. Hon skickade ett sms senare som jag såg. Där skrev hon vad hon erbjuder och va det kostar. För ca 2 v sen såg jag att hon hade sms igen. Ville han boka ett nytt besök få skulle han höra av sig sa hon.
Jag konfronterade honom. Erkände till slut att han kontaktat henne. Under hösten bokade dom ett möte..han hämtade upp henne...körde till en avsidig väg. Där skulle han få en avsugning. Men han ångrade sig och körde tillbaka henne.
Kan tillägga att han varit på thaimassage två gånger, va jag vet!, och ljög om det. Sa att han va på ett ställe fast han va på thaimassage i en stad flera mil bort. "Visste att du skulle tro något annat om jag berättade" va hans förklaring
Hur ska jag tro om allt detta? Han prata aldrig om det, lever på som inget hänt.
Vårt sexliv har alltid varit kanon. Han säger att jag är den bästa han varit med. Tveksamt om jag kan tro det nu...
Kan någon ge mig lite tankar om detta?
Tack

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons