Forum Sex & relationer


Gemensamt ansvar för sex

Jag håller med att det är oacceptebelt att titta på på porr på datorn istället för att ha sex med den man älskar. Den erfarenhet jag som man har är att jag hela tiden får ta iniativ när vi ska ha sex. Hon tar nästan aldrig initativ. Jag får då känslan av att hon igentligen inte åtrår mig utan tänder till då vi har börjat. Det är lika viktigt att båda visar åtrå och tar initiativ till sex då blir aldrig datorn en konkurent. Jag önskar inget hellre än att hon kommer och smeker sig mot mig eller tar mig i skrevet.

Som kvinna har jag ett enormt behov av närhet och beröring lång tid innan jag har samlag.Jag vill känna mig älskad och berörd. och också smeka min partner.Då blir jag alldeles blöt och längtar efter min partner.och samlag eller ibland bara att gosa och njuta av varandra.


jag älskar att smeka varandra samtidigt... det är väldigt upphetsande men tyvärr å brukar jag få smeka min kille och han njuter sen när det har gått väldigt lång tid så känenr han efter om jag är våt o då säger han typ ja du är väl redan våt? Och då tycker han att jag är redo... man kan ju vara vår men ändå inte kåt.. om ni förstår hur jag menar.. i mitt förra förhållande tittade killen väldigt mycket på porr så det har jag faktiskt svårt för...


Att gosa utan att ha sex varje gång är ju helt underbart. Porr är och kan ibland vara ett komplement, precis som de sexleksaker vi väljer att använda. Men allt måste ske på bådas vilja och med största respekt för varandra. Smyger man för varandra då är det något fel på förhållandet som man måste ta itu med.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons