Forum Sex & relationer


Flytningar !

Hej ! Jag har ett stort problem, och det är mina flytningar. Jag har alltså så mycket flytningar att jag måste använda trosskydd 24/7 annars blir trosan alldeles för blöt. Ibland är de genomskinliga/tjocka eller vita/tjocka, och det har jag hört att det är helt normalt. Men mina flytningar är OFTA gula eller gröna, ibland grön/tjocka, men det händer inte ofta.. men de är ofta gula, och inte tjocka eller rinnande, utan de ligger typ bara en gul färg i trosskyddet, svårt att förklara. Jag var hos gynekologen för inte längesen och tog provet och blodprov och fick svaret att jag är helt frisk och inga könssjukdomar alls, men vad är det då som är problemet? Har även prövat alla möjliga mediciner som finns att ta, inget hjälper. Snälla, någon som kan hjälpa??!

Jag hade jätteproblem med flytningar och lite gryniga/vita flytninga r. Fick hjälp med tablett mot svamp och nu är jag helt normal i underlivet. Tycker att du ska gå tbx till gynekologen och beskriva dina problem. Kram


Tack för hjälpen ! Jag får nog göra det, man blir ju orolig.. inte så roligt att ha en massa grön/gula flytningar i trosan ju :/ .. tack än en gång !


sabinakastriot jag har haft flytningar flera månader jag med och de hittar inget fel på mig förutom två gånger då hade jag infektion i livmodertappen och nu har jag haft menstration sedan 10 februari och de på kvinnokliniken säger att jag inte behöver oroliga mig,men får byta bindor 2 st 4 ggr om dagen men de säger att de kan bli så av hormonsprutan .


Hej massisen24 ! Oj vad jobbigt, ja dem säger ju oftast det att det inte är något fel på en, men man blir ju ändå orolig och det är inte speciellt roligt att ha det heller :/ .. men jag får hoppas att allt är som det ska med mig bara :) tack för svaret !

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons