Forum Sex & relationer


Är jag för "översexuell" för att vara kvinna?

Som Tjej/kvinna ska man passa in i samhällets ram. Vissa saker är tabu. Jag känner mig lite sjuk. Jag kopplar nästan allt till sex. Blir kåt av ingenting. Allt som är förbjudet är upphetsande. Jag gillar porr, men bara fram tills jag får orgasm. Efter det börjar jag istället tänka på hur sorgligt det är med porr. Jag har inga sexleksaker eftersom jag fortfarande bor hemma så jag använder allt annat som finns hemma. Jag menar ALLT annat. Jag började med Ljus men har gått över till bredare saker. Typ runda schampoflaskor eller sprayflaskor. Jag vet, jag är sjuk i huvudet! Men jag kan inte sluta. Efteråt ångrar jag mig och känner mig "skyldig". Jag blir äcklad av mig själv. Jag är förmodligen den enda i världen som är såhär sjuk men jag måste tro på mirakel. Finns det någon annan som ens är lite som jag?

Hej lilla gumman! Inte är du sjuk. Men du verkar ha gott om tid, du har mycket sex med någon du gillar, nämligen dig själv! Hihi! Jag tycekr iallafall du skall skaffa en riktig sexgrej, som är gjord för dig och inte av icke hudvänligt material, visst kan det vara svårt att känna sig privat när man bor hemma men iallafall. Du är knappast ensam om att känna upphetsning inte heller är du ensam om att känna skam, vårt samhälle har fortfarande svårt med kvinnlig åtrå. Porr är ganska sorgligt men det finns kvinnovänliga produktioner utan face shots och analpenetration, danskproducerade Constance är ett tips. Du är absolut inte sjuk. När du en gång träffar en partner som du litar på, då kommer mirakler att ske!!


Intag så kallade "mini-piller". Gratis recept fås genom t ex mödravårdscentralens preventivmedelsrådgivning...


Kan trösta dig med att du är fullständigt normal, fortsätt o exprimentera vettja inget fel i det alls. Försök att se din kvinnlighet och att acceptera att du är som du är, det är inget att skämmas för. Tänk på att det är bara du som vet, inget som syns på utsidan. Släpp hämningarna lös o hitta en kille som oxå vill exprimentera. Good Luck


o du minipiller kan nog tom öka sexlusten


Rachel här ovan är ganska ung. Jag har samma "problem" och jag är 54. Jag är singel, tänker på sex konstant och har börjat umgås med en kille på 25 vilket är mycket trevligt för oss båda. Jag är postmenopausal sedan 4 år tillbaka och jag undrar om det kan vara så att när östrogenerna minskar då påverkas man mer av testosteronet som kroppen tillverkar? Och att det kan vara orsaken till att man blir konstant sexsugen.


Helt normal i din ålder, jag gjorde likadant när jag bodde hemma, tror att de flesta gör likadant, men ingen snackar om det. Jag använde skaften på borstar kommer jag ihåg och fick också skuldkänslor efteråt. Det är ju det som är fel, att få skuldkänslor alltså. Prova på allt som du kan testa med som är runt och behagligt eller varför inte köpa dig en riktig dildo - det borde alla unga tjejer få i present. Och sluta med att ha skuldkänslor och njut fullt ut och börja prata lite mer öppet med dina kompisar om det så kanske du får reda på att de gör ju likadant! Lycka till!


Varför skulle "face shots" vara något förnedrande? Många kvinnor gillar analpenetration också. -- sexleksaker


Jag tror inte att du ska vara rädd för att utforska din sexuallitet. Det är viktigt att vara öppen mot sig själv och framförallt, hitta kompisar som du kan prata med. När jag bodde hemma skrev jag ut sex-noveller och hade på mitt rum då jag inte heller klarade av porr. Idag, 10 år senare, bor jag tillsammans med min pojkvän och ibland överraskar han mig med en godnattsaga... Det är viktigt att våga vara sig själv!


Jag har varit i samma sits som du är i. Det är helt normalt! du ska vara glad att du har sexlust. Jag bor hemma och har också använt ALLT! nu har jag en pojkvän så blir inte så mycket onani för min del. Jag tycker du ska köpa en sexleksak och använda den istället. Man kan få in smuts i slidan om man använder vad som hellst. Om du är rädd att dom ska hitta den så gömmer du den i ditt rum nånstans bara. Jag kan också tycka om porr ibland. Men ibland tycker jag inte om det. Det är bra att man vill exprimentera med sin sexuallitet. Så fortsätt med de och du är normal!


Ja är 34 år o känner igen mig på pricken! Letade överallt efter nåt som passa... Tog tom en stol en gång!
O har känt mig onormal för i samtal me vänner gnäller de ofta om att de måste ställa upp för gubben ibland.. Men skyller ofta på huvudvärk o vill inte, många tom äcklas av tanken!
Ja har nog alltid blivit kåt lätt, men sedan ja träffade min pojkvän för 8 år sedan är ja helt besatt! Jag får aldrig nog med sex ja blir kåt bara ja tänker på hans finger. Tar han i mig blur ja direkt jätteblöt, bara går o väntar på att han ska orka me o ge mig! Jag är aldrig inte sugen!!! Han kan komma vilken tid på dygnet som helst o ja blir alltid kåt... O när de går för han så blir ja riktigt arg på han för de gör ont i hela mig när ja vet de e slut! Att ha sex med honom hårt o så länge som möjligt är det bästa ja vet, finns inget ja helre gör, finns inget som ger mig sån njutning finns inget som ja helre skulle göra än att få min pojkväns helt perfelta i mig! Även när ja använder dildon som inte e 1/10 del så skön som han då tänker jag på honom för o bli kåt! Andra människor blir ja inte upphetsad av men han får mig o tappa kontrollen! Han har mig i sin makt för bara han ger mig går ja me på va som helst tanken på att va utan den ger panikkänslot!
Så tyvär blir de inte bättre utan snarare tvärtom man blir mer o mer sexuell o det är plågsamt! Letar efter nåt hämmande NEK de finns inge för folk fattar inte hur de e o aldrig få nog alltid pulsera! Sex är världens mest underbara grej! Att man kan uppleva sån njutning e otroligt, o ja vill aldrig förlora sexet o känslan!!! Men vill slippa längta hela tiden! JA HAR ALDRIG TRÄFFAT NÅN SOM E KÅTARE ÄN JA!!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons