Forum Sex & relationer


Är det bara jag?

Hej! Jag är en tjej på 18 år, jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart 1 år. Jag vet att jag är ung men jag vill så gärna ha barn, det vill även min pojkvän. Men problemet är att jag aldrig blir gravid, jag är jätt rädd att det är något fel på mig. Varje gång efter att jag och min pojkvän har haft sex så rinner hela hans sats ut, är det normalt? Jag pratade med min gynekolog och hon sa att det var helt normalt, att det är så det ska vara, att det som ska åka ut, det åker ut, men det finna alltid lite kvar inne i kroppen. Men jag vet inte, det är så svårt att tro, för det rinner verkligen ut från mig, det är som att det finns en dörr där uppe som bara täpper igen och inte släpper genom, finns det någon annan som har det här problemet eller är det bara jag? :/ Min mamma kan inte få barn, jag är så rädd att det ska hända samma sak för mig. Sist jag var hos gynekologen kollade hon mina äggstockar och sa att det såg hur bra ut som helst, och jag vet att alla inte har det lika lätt för att bli gravida, men ska det verkligen vara så svårt att bli gravid så att det ska ta över ett år utan något resultat? Jag skulle vara så tacksam för svar!!

Hej sabinakastriot! Vissa par försöker och försöker att få barn men det går inte, sedan adopterar dom och helt plötsligt blir dom gravida. Det är som att det skulle sitta en mental spärr i vägen. Kanske finns det en spärr hos dig med för att du inte känner dig helt redo, är du säker på att det är just den här killen som är den rätta? Och om du är säker på det, är det rätt tid för er att skaffa barn? Om inte din gyn kan hitta något fel på dig kanske din kille ska kolla sig. Felet behöver inte sitta hos dig och det behöver ju inte vara något fel hos någon av er heller, det kanske bara behövs lite tid. Det här med att din mamma inte kan får barn... hon fick ju dig =)


Hej _lilla_my_ ! Tack för ditt svar. Jag vet att han är helt rätt för mig och det är han jag vill leva med resten av livet, det vet jag. Jag vill ha barn, men det är inte helt nödvändigt att vi ska ha de just NU, men man blir ju ändå lite orolig när det aldrig händer något. Vi får nog vänta ett tag till och se vad som händer, när det verkligen är tid och inga reslutat sker så får vi kontakta en doktor. Tack än en gång !


Nya rön säger också att man har större chans att bli gravid om man har vilt, passionerat sex än om man går in med inställningen "hoppas jag kan bli gravid, nu ska vi ha sex". Så glöm den tanken för ett tag och se hur det går :)


Hej hanna111! Ja du kanske har rätt, får försöka det :) hehe tack för svaret

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons